Beste warmtepomp Limburg nodig?

Wij creëren het optimale binnenklimaat met airco's en warmtepompen in Limburg.

Neem contact op

De specialist voor uw warmtepomp Limburg.

Gecertificeerd klimaatspecialist
Uitsluitend A-merken
Keurige installatie
Snelle levering
Bekijk meer

Warmtepomp Limburg nodig?

Heeft u interesse in een warmtepomp Limburg? Denkt u dat een warmtepomp iets voor u kan zijn, maar u bent nog op zoek naar meer informatie over een warmtepomp Limburg? Lees gauw verder wat EZ Klimaattechniek, dé installateur voor een warmtepomp Limburg, u kan vertellen! EZ Klimaattechniek is gevestigd in Haelen, wat vanuit heel Limburg gemakkelijk te bereiken is. Wij adviseren u bij de aanschaf en ontzorgen u volledig bij de montage van de warmtepomp Limburg, maar voor vloerverwarming, airconditioning en warmtepompboilers kunt u bij ons terecht. EZ Klimaattechniek staat er al jaren om bekend maatwerk te leveren voor zowel nieuwbouw als renovatie, waarbij wij de gangbare radiatoren, vloerverwarmingssystemen, boilers en convectoren aansluiten op de warmtepomp. Wij installeren de warmtepomp Limburg onder andere in:

  • bedrijven,
  • scholen,
  • woningen,
  • kantoren,
  • winkels.

Vakkundige installatie van uw warmtepomp Limburg

EZ Klimaattechniek zet de kennis en kunde van het team graag in voor een veilig, gezond en duurzaam woon-, leef- en werkklimaat door het installeren van een warmtepomp Limburg. Wij werken alleen met A-merk kwaliteit warmtepompen. Dat betekent veel voordelen voor u, want een A-merk warmtepomp Limburg heeft een lange levensduur en daarnaast een laag energieverbruik. De duurzame warmtepomp gaat zo vele jaren mee en u bespaart aanzienlijk op uw energiekosten. U helpt ook het milieu hiermee, omdat u de CO2 uitstoot ten opzichte van de conventionele vorm van verwarmen behoorlijk vermindert. Goed om op te merken is dat EZ Klimaattechniek altijd de meest scherpe prijzen hanteert. Het is goed mogelijk om subsidie aan te vragen voor onze warmtepomp Limburg, waardoor u de terugverdientijd aanzienlijk verkort. Natuurlijk levert EZ Klimaattechniek maatwerk! Wij zijn klantgericht, kijken naar uw pand of uw woning en luisteren naar uw voorkeuren. Daarop maken we een passend ontwerp. We houden altijd een ruime voorraad beschikbaar, wat betekent dat u bij ons niet te maken krijgt met lange wachttijden. Binnen no time maakt u gebruik van uw warmtepomp Limburg.

Neem eenvoudig contact met ons op voor uw warmtepomp Limburg

EZ Klimaattechniek werkt met lucht/water warmtepompen, wat inhoudt dat warmte uit de lucht gehaald wordt door een buitenunit. De warmte wordt, door gebruik te maken van een koelmiddel, overgedragen aan een binnenunit. Beide units nemen niet veel ruimte in beslag, waardoor wij bijna overal een dergelijke warmtepomp kunnen plaatsen. We hebben verschillende modellen met innovatieve extra functies in het aanbod. Wij kiezen vaak voor de Yutaki warmtepomp van Hitachi, die het Kiwa-certificaat draagt en aan de hoogste voorwaarden voldoet. In een persoonlijk gesprek geven wij graag u advies over een precieze en economische uitvoering van uw warmtepomp Limburg. Vul het formulier op de website in en wij nemen direct contact met u op om een gesprek te plannen!

Contactformulier

Adres