Beste warmtepomp Weert nodig?

Wij creëren het optimale binnenklimaat met airco's en warmtepompen in Weert.

Neem contact op

Warmtepomp Weert van EZ Klimaattechniek

Heeft u belangstelling voor een warmtepomp Weert? Denkt u al een tijdje na over de aanschaf van een warmtepomp Weert? U bent bij EZ Klimaattechniek in Haelen, vlakbij Weert, aan het goede adres! Al een groot aantal jaren levert EZ Klimaattechniek maatwerk voor de aanschaf en montage van warmtepompen en ook airco’s. Hiermee brengt u de juiste klimaatoplossing in uw school, kantoorpand, bedrijf, winkel of woning. EZ Klimaattechniek levert gegarandeerd een duurzaam, gezond en veilig woon-, werk- en leefklimaat met de aanschaf van een warmtepomp Weert. EZ Klimaattechniek verzorgt maatwerk voor zowel renovatie als nieuwbouw. We sluiten gangbare radiatoren, vloerverwarmingssystemen, boilers en convectoren aan op de warmtepomp.

Wat is een warmtepomp Weert?

Een warmtepomp haalt de warmte uit de lucht: de warmtepomp haalt de warmte van buiten naar binnen. Voor dit proces wordt elektriciteit gebruikt. In de hedendaagse markt kan de klant kiezen uit een hybride warmtepomp of een volledige elektrische warmtepomp. EZ Klimaattechniek werkt met de lucht/water warmtepomp, die bestaat uit een binnen- en buitenunit. De buitenunit haalt warmte uit de buitenlucht. Die warmte wordt door koelmiddel overgedragen aan de binnenunit. Er is niet heel veel plaats nodig voor onze warmtepompen en dat geeft grote voordelen. De warmtepomp Weert kan worden geplaatst in de keuken, maar ook op zolder of in de kelder. Doordat weinig plaats nodig is, is deze lucht/waterwarmtepomp voor bijna iedereen geschikt. EZ Klimaattechniek heeft veel verschillende modellen ter beschikking met innovatieve extra functies. De Yutaki warmtepompen van Hitachi hebben het Kiwa-certificaat, wat inhoudt dat aan de hoogste voorwaarden wordt voldaan.

Warmtepomp Weert van A-merken

De warmtepomp Weert die u bij EZ Klimaattechniek aanschaft, is altijd van A-merk kwaliteit. Het A-merk staat garant voor een lange levensduur en een laag energieverbruik. U bespaart niet alleen op uw energiekosten, maar spaart ook het milieu, omdat de CO2 uitstoot behoorlijk minder is dan die van het klassieke verwarmingssysteem. Naast vakmanschap en ervaring, ontvangt u bij EZ Klimaattechniek ook altijd

  • klantgerichtheid,
  • uitstekende service,
  • STEK-diploma,
  • persoonlijk contact.

Een warmtepomp Weert van EZ Klimaattechniek is zonder twijfel een goede investering, omdat de telkens veranderende energieprijzen minder belangrijk zijn. Dat merkt u meteen als u de jaarafrekening van de energiekosten ontvangt. De kosten dalen, zodat de investeringskosten snel worden terugverdiend. U kunt ook vrij eenvoudig subsidie ontvangen voor de aanschaf van een warmtepomp. In een persoonlijk gesprek geven wij graag u advies over de economische uitvoering van uw warmtepomp Weert, zodat u de juiste warmtepomp aanschaft en installeert.

Contactformulier

Adres