Dé klimaattechniek specialist met échte vakkennis. Maak kennis met onze klimaattechniek specialisten.

Bent u opzoek naar een betrouwbare installateur? Op zoek naar een airco installateur, een warmtepomp installateur of een uniek vloerverwarming systeem?

 

Ons team

Onze installateurs beschikken over de juiste diploma’s en certificeringen om al deze werkzaamheden uit te mogen voeren. Wij zijn het installatiebedrijf met oog voor het energiezuiniger maken van uw woning of bedrijfspand!

Een bedrijf dat doet wat zij belooft!

  • Persoonlijk contact
  • Klantgericht
  • Jarenlange ervaring
  • Beste service
  • STEK-diploma
  • Uitsluitend A-merken


Over Torsten FruschTorsten Frusch voor bus

EZ Klimaattechniek is opgericht door Torsten Frusch. De wereld van de installatietechniek is er van jongs af aan met de paplepel ingegoten. Al heel jong werkte hij voor een installatiebedrijf en de techniek boeide hem. Hij besloot zijn kennis te verbreden en volgde een vakopleiding voor aannemer. Dit heeft als voordeel dat de samenwerking met andere partners in de bouw soepel verloopt.

 

EZ klimaattechniek is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf, gevestigd in ons nieuwe pand te Haelen. Op deze vestiging hebben wij onze voorraad opgeslagen, zodat wij al onze klanten zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn.

 


Service

Uw woning of bedrijfspand verduurzamen is altijd een investering. Deze investering is het dan ook meer dan waard. Vaak is de investering al terugverdiend binnen 4 jaar. Daarom is het voor ons belangrijk dat wij een advies aan huis geven, tenslotte is iedere woning of bedrijfspand verschillend. Voor ons geldt maar een ding, dat u in een comfortabel klimaat kan leven of werken. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen, dit kan via ons contactformulier.