Beste warmtepomp Sittard nodig?

Wij creëren het optimale binnenklimaat met airco's en warmtepompen in Sittard.

Neem contact op

De specialist voor uw warmtepomp Sittard.

Gecertificeerd klimaatspecialist
Uitsluitend A-merken
Keurige installatie
Snelle levering
Bekijk meer

Warmtepomp Sittard van EZ Klimaattechniek

Heeft u een warmtepomp Sittard nodig? Zoekt u al geruime tijd naar een warmtepomp Sittard? Wilt u dat u heel goed geadviseerd wordt voor u een warmtepomp Sittard laat installeren? U bent bij EZ Klimaattechniek aan het juiste adres! EZ Klimaattechniek is gevestigd in Haelen en bedient Limburg en ver daarbuiten met advies over aanschaf en montage van warmtepompen, vloerverwarmingen, airco’s en warmtepompboilers. Wij leveren maatwerk voor zowel nieuwbouw als renovatie, waarbij wij de gangbare radiatoren, vloerverwarmingssystemen, boilers en convectoren aansluiten op de warmtepomp. U kunt bij installateur EZ Klimaattechniek terecht voor een warmtepomp Sittard voor:

  • woningen,
  • scholen,
  • bedrijven,
  • kantoren,
  • winkels.

Wij zetten onze jarenlange ervaring en vakkennis graag in om u volledig te ontzorgen. We staan garant voor een veilig, duurzaam en gezond leef- en werkklimaat. Bij EZ Klimaattechniek zijn we klantgericht. We luisteren goed naar uw wensen, kijken naar uw pand en maken dan een passend ontwerp. Naast een uitstekende service ontvangt u op de warmtepomp Sittard twee jaar garantie. Last but not least, EZ Klimaattechniek berekent altijd de scherpste prijzen.

A-merk kwaliteit warmtepomp Sittard

EZ Klimaattechniek werkt alleen met A-merk kwaliteit warmtepompen, waardoor u verzekerd bent van een lange levensduur van uw warmtepomp Sittard. Ook merkt u dat door het lage energieverbruik, uw energiekosten behoorlijk zullen verminderen. Daarnaast helpt u ook het milieu een handje, omdat de CO2 uitstoot van een warmtepomp aanzienlijk minder is dan die van de conventionele verwarming. Er zijn verschillende soorten warmtepompen verkrijgbaar, zoals de hybride warmtepomp en de full-electric warmtepomp. Een hybride warmtepomp wordt aan uw cv-ketel gekoppeld. Zodra het buiten te koud wordt, schakelt de cv-ketel bij. U gebruikt dus nog altijd stroom en gas, in tegenstelling tot de full-electric warmtepomp.

Duurzame warmtepomp Sittard

EZ Klimaattechniek werkt met een lucht/water warmtepomp, die bestaat uit een buiten- en een binnenunit. De buitenunit haalt warmte uit de lucht, die door koelmiddel aan de binnenunit wordt overgedragen. De binnenunit neemt niet veel ruimte in en kan gemakkelijk geïnstalleerd worden op zolder of in de kelder. Ook de buitenunit behoeft niet veel plek. We hebben allerlei modellen met innovatieve extra functies in het aanbod en ook altijd op voorraad. Wij werken met de lucht/water Yutaki warmtepomp van Hitachi, die het Kiwa-certificaat draagt en dus aan de hoogste voorwaarden voldoet. In een persoonlijk gesprek geven wij graag u advies over een precieze en economische uitvoering van uw warmtepomp Sittard. Vul vandaag ons contactformulier nog in en wij nemen direct contact met u op om een kennismakingsgesprek te plannen.

 

 

Contactformulier

Adres