Beste warmtepomp Sittard nodig?

Wij creëren het optimale binnenklimaat met airco's en warmtepompen in Sittard.

Neem contact op

De specialist voor uw warmtepomp Sittard.

Gecertificeerd klimaatspecialist
Uitsluitend A-merken
Keurige installatie
Snelle levering
Bekijk meer

Vakkundige installatie warmtepomp Sittard

Een warmtepomp is een duurzaam alternatief voor een cv-ketel. Denkt u erover om uw woning of bedrijfspand te gaan verwarmen met een warmtepomp? Neem dan contact op met EZ Klimaattechniek! Wij zijn de klimaattechniek specialist met echte vakkennis. Ons bedrijf is gevestigd in Haelen. Wij zijn in de hele provincie Limburg actief en ook daarbuiten. Wij komen graag naar Sittard om samen met u alles door te spreken over een warmtepomp Sittard. Met een warmtepomp Sittard bespaart u op energiekosten en bent u aan het verduurzamen. Wij bieden diverse warmtepompen aan: de hybride warmtepomp en de full electric warmtepomp. Een hybride warmtepomp werkt samen met uw cv-ketel. Een full electric warmtepomp zorgt zelfstandig voor het verwarmen van de woning. Wij zorgen voor de juiste klimaatinstallatie voor uw woning of bedrijfspand! Zo kunnen wij de gangbare radiatoren, vloerverwarmingssystemen, boilers en convectoren aansluiten op de warmtepomp. Onze ervaren installateurs hebben alle vereiste diploma’s en certificaten. Wij zijn in het bezit van het STEK certificaat. In de koeltechnische sector is dit een belangrijk keurmerk. Hiermee tonen wij aan dat wij volgens de wettelijke regels werken. Wij hebben al bij veel klanten met succes een warmtepomp geïnstalleerd.

A-merk kwaliteit warmtepomp Sittard

De installatie van een warmtepomp biedt de nodige voordelen. U bespaart flink op energiekosten en er is weinig onderhoud nodig. Daarnaast gaat een warmtepomp veel langer mee dan een cv-ketel. De installatiepomp is een flinke investering die zich al na enkele jaren terugverdient. Met een warmtepomp sorteert u voor op de toekomst. De regering wil vanaf 2026 de hybride warmtepomp de nieuwe standaard te maken. Wij dragen graag ons steentje bij aan een comfortabele en duurzame leefomgeving. Onze warmtepompen zijn van de hoogste kwaliteit. Wij werken met een lucht/water warmtepomp. Wij vertellen u er graag meer over tijdens een persoonlijk gesprek.

Duurzame warmtepomp Sittard

Wij hanteren eerlijke en duidelijke tarieven. Voor wij uw warmtepomp gaan installeren weet u precies wat alles gaat kosten. Omdat wij in ons magazijn altijd een mooie voorraad warmtepompen hebben kunnen wij snel leveren. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Tijdens het hele proces van advies, ontwerp en installatie houden wij u nauwkeurig op de hoogte van de voortgang. U kunt rekenen op een uitstekende service. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Bij storing komen wij direct naar u toe om dit op te lossen. EZ Klimaattechniek is er voor een comfortabel, gezond, veilig en duurzaam werk- en leefklimaat. Geniet het hele jaar door van een comfortabel binnenklimaat!

Contactformulier

Adres