Beste warmtepomp Venlo nodig?

Wij creëren het optimale binnenklimaat met airco's en warmtepompen in Venlo.

Neem contact op

Warmtepomp Venlo van EZ Klimaattechniek

Bent u op zoek naar een warmtepomp Venlo? Zoekt u al langere tijd naar een goede voorlichting over een warmtepomp Venlo? U bent hier bij EZ Klimaattechniek op de juiste plek! Al vele jaren levert EZ Klimaattechniek, gevestigd in Haelen, maatwerk voor de aanschaf en montage van warmtepompen en airconditioners. Omdat wij u een veilig, duurzaam en gezond woon-, leef- en werkklimaat beloven, weet u dat u bij EZ Klimaattechniek het juiste bedrijf gevonden heeft voor uw warmtepomp Venlo. U mag vertrouwen op ervaring en vakmanschap, maar ook op:

  • uitstekende service,
  • persoonlijk contact,
  • klantgerichtheid,
  • STEK-diploma,
  • uitsluitend A-merken.

EZ Klimaattechniek verzorgt maatwerk voor renovatie en nieuwbouw. In woningen, winkels, bedrijven, scholen en kantoorpanden sluiten we gangbare radiatoren, vloerverwarmingssystemen, boilers en convectoren aan op de warmtepomp.

Warmtepomp Venlo met binnen- en buitenunit

Hoe werkt een warmtepomp Venlo? Een warmtepomp maakt gebruik van elektriciteit. De pomp haalt de warmte uit de lucht, hij haalt de warmte van buiten naar binnen. U heeft keuze uit een hybride warmtepomp of een volledige elektrische warmtepomp, maar bij EZ Klimaattechniek werken we met de lucht/water warmtepomp. De lucht/water warmtepomp bestaat uit een binnen- en buitenunit. De buitenunit haalt warmte uit de buitenlucht en deze warmte wordt door het gebruik van koelmiddel overgedragen aan de binnenunit. Er is niet heel veel plaats nodig voor onze warmtepompen en daarom is een warmtepomp Venlo voor bijna iedereen geschikt. Ook de buitenunit heeft niet veel opstelruimte nodig. De warmtepomp Venlo van EZ Klimaattechniek heeft altijd de A-merk kwaliteit. Dat betekent dat deze warmtepomp een lange levensduur heeft en een laag energieverbruik. Dat bespaart in de kosten. Bovendien is het beter voor het milieu, aangezien de CO2 uitstoot minder is dan die van het klassieke verwarmingssysteem.

Maatwerk voor uw warmtepomp Venlo

EZ Klimaattechniek heeft veel verschillende modellen ter beschikking met innovatieve extra functies. De Yutaki warmtepompen van Hitachi, die vaak toegepast worden, beschikken over Kiwa-certificaat. Alleen zo wordt aan de hoogste voorwaarden voldaan. U zult merken dat een warmtepomp een goede investering is, omdat de veranderende energieprijzen er minder toe doen. U merkt elk jaar bij de jaarafrekening van de energiekosten dat deze behoorlijk lager zijn. De investeringskosten verdient u dan ook zeker terug. De mogelijkheid bestaat trouwens ook om subsidie te krijgen voor de aanschaf van dit type warmtepomp Venlo. Het team van EZ Klimaattechniek vertelt u graag meer over de warmtepompen en de installatie ervan. We geven u graag advies over een precieze en economische uitvoering van uw warmtepomp in een persoonlijk gesprek.

Contactformulier

Adres