Beste warmtepomp Venray nodig?

Wij creëren het optimale binnenklimaat met airco's en warmtepompen in Venray.

Neem contact op

De specialist voor uw warmtepomp Venray.

Gecertificeerd klimaatspecialist
Uitsluitend A-merken
Keurige installatie
Snelle levering
Bekijk meer

Warmtepomp Venray van EZ Klimaattechniek

Heeft u belangstelling voor een warmtepomp Venray? Bent u al langere tijd op zoek naar een betrouwbare en vakkundige installateur voor een warmtepomp Venray? U bent bij EZ Klimaattechniek, gevestigd in Haelen, op de juiste plek voor een warmtepomp Venray. Al jaren verzorgen wij de installaties van een warmtepomp Venray, maar ook voor airconditioning, warmtepompboilers en vloerverwarming bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben veel ervaring met en vakkennis over het uitvoeren van maatwerk bij de aanschaf en de montage van uw warmtepomp Venray. Wij ontzorgen u van a tot z en kunnen op korte termijn een kennismakingsgesprek afspreken. EZ Klimaattechniek beschikt over een grote voorraad warmtepompen, zodat wij uw warmtepomp Venray snel kunnen leveren en u niet te maken krijgt met lange wachttijden. Wij leveren maatwerk voor zowel nieuwbouw als renovatie en installeren warmtepompen in scholen, kantoren, bedrijven, winkels en woningen. Ook voor u bereiken we een veilig, duurzaam en gezond werk- en woonklimaat. Belangrijk om te weten is dat EZ Klimaattechniek de scherpste prijzen hanteert voor de warmtepomp Venray. Vul vandaag het contactformulier nog in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Warmtepomp Venray vakkundig geïnstalleerd

Het team van EZ Klimaattechniek heeft niet alleen veel ervaring, wij beschikken ook over de benodigde vakdiploma’s en certificaten. Naast het STEK-diploma (St. Emissiepreventie Koudetechniek) kunt u bij ons ook verwachten:

  • klantgerichtheid,
  • uitstekende service,
  • uitsluitend A-merken,
  • persoonlijk contact.

Ieder huis en elk pand zijn anders, de mensen die er wonen en werken zijn anders. Daarom luisteren wij goed naar uw wensen en maken een passend ontwerp voor de warmtepomp Venray. In een persoonlijk gesprek geven wij graag u advies over een precieze en economische uitvoering van uw warmtepomp, zodat u de juiste warmtepomp aanschaft en het beste resultaat behaalt. EZ Klimaattechniek werkt uitsluitend met A-merk kwaliteit producten. U heeft dus de garantie dat uw warmtepomp een lange levensduur heeft en bovendien een laag energieverbruik kent. Dat ziet u meteen terug in de teruglopende kosten van uw jaarafrekening, maar dat niet alleen, u vermindert ook de CO2 uitstoot ten opzichte van de conventionele verwarming. De investering van de warmtepomp Venray is met zo’n vier jaar al terugverdiend. Voor deze duurzame warmtepomp kunt u ook subsidie aanvragen.

Hybride of full-electric warmtepomp Venray

U kunt kiezen uit een hybride warmtepomp Venray of een full-electric warmtepomp Venray. Bij een hybride warmtepomp wordt de elektrische warmtepomp aan uw cv-ketel gekoppeld. Als het buiten te koud wordt, springt de cv-ketel bij. U gebruikt dus nog steeds gas en stroom. De full-electric warmtepomp, de naam zegt het al, gebruikt alleen elektriciteit voor het verwarmen van uw woning en het water. EZ Klimaattechniek heeft meerdere modellen met innovatieve extra functies in het aanbod. Wij gebruiken vooral de Yutaki warmtepompen van Hitachi, die beschikken over het Kiwa-certificaat. Dat betekent dat aan de hoogste voorwaarden is voldaan.

Contactformulier

Adres