Beste warmtepomp Maastricht nodig?

Wij creëren het optimale binnenklimaat met airco's en warmtepompen in Maastricht.

Neem contact op

De specialist voor uw warmtepomp Maastricht.

Gecertificeerd klimaatspecialist
Uitsluitend A-merken
Keurige installatie
Snelle levering
Bekijk meer

Warmtepomp Maastricht van EZ Klimaattechniek

Heeft u belangstelling voor de aanschaf van een warmtepomp Maastricht, maar weet u niet goed waar u terecht kunt voor vakkundig en betrouwbaar advies? Voor een warmtepomp Maastricht, waarbij u door een ervaren en vakbekwame installateur volkomen ontzorgd wordt, bent u bij EZ Klimaattechniek in goede en betrouwbare handen! EZ Klimaattechniek is gevestigd in Haelen en dus goed bereikbaar voor een warmtepomp Maastricht. Wij zijn dé installateur voor warmtepompen, warmtepompboilers, airco’s en ook vloerverwarmingen. Wij adviseren u bij aanschaf en nemen de montage op ons voor woningen, kantoren, winkels, bedrijven en scholen. We leveren maatwerk voor zowel renovatie als nieuwbouw en behalen een veilig, duurzaam en gezond leef- en werkklimaat. Er zijn verschillende soorten warmtepompen beschikbaar, die als hybride warmtepomp werken of als full-electric warmtepomp. Een hybride warmtepomp maakt gebruik van stroom en gas, omdat uw cv-ketel aan de elektrische warmtepomp wordt gekoppeld. Wordt het buiten te koud, dan wordt de cv-ketel ingeschakeld. Bij de totaal elektrische warmtepomp gebruikt u geen gas meer. EZ Klimaattechniek kiest ervoor om te werken met een lucht/water warmtepomp, waarvoor twee units geïnstalleerd worden. De buitenunit haalt de warmte uit de lucht en door het gebruik van koelmiddel aan de binnenunit overgedragen. EZ Klimaattechniek heeft modellen met innovatieve extra functies in het aanbod. Wij werken met de lucht/water Yutaki warmtepomp van Hitachi, die het Kiwa-certificaat draagt. Dat betekent dat aan de hoogste voorwaarden is voldaan.

Warmtepomp Maastricht overal te plaatsen

Omdat de buitenunit en binnenunit van de warmtepomp niet veel ruimte innemen, is de warmtepomp Maastricht bijna overal te plaatsen. De binnenunit kan gemakkelijk in de kelder of op zolder worden geplaatst bijvoorbeeld, en ook buiten is niet veel opstelplek nodig. EZ Klimaattechniek hanteert de scherpste prijzen, waardoor de warmtepomp Maastricht zeer betaalbaar is. Omdat wij er altijd voor zorgen een ruime voorraad in huis te hebben, krijgt u bij ons niet te maken met lange levertijden. Daarnaast mag u van EZ Klimaattechniek verwachten:

  • STEK-diploma (St. Emissiepreventie Koudetechniek),
  • klantgerichtheid,
  • ruime ervaring,
  • uitstekende service,
  • uitsluitend A-merken,
  • persoonlijk contact.

Duurzame warmtepomp Maastricht

De keuze voor een warmtepomp is een duurzame keuze. EZ Klimaattechniek werkt uitsluiten met A-merk kwaliteit warmtepompen. Dat garandeert u niet alleen van een lange levensduur, maar ook van een laag energieverbruik. Dat komt het milieu ten goede doordat er minder CO2 uitstoot plaatsvindt, maar het komt ook uw portemonnee ten goede. Op de energierekening zullen de kosten zeker dalen. Dat maakt een investering aantrekkelijk! Overigens kunt u voor de warmtepomp Maastricht subsidie aanvragen, waardoor de terugverdientijd nog meer terugloopt. Vul vandaag ons contactformulier nog in en wij nemen direct contact met u op om een kennismakingsgesprek te plannen. In een persoonlijk gesprek geven wij graag u advies over een precieze en economische uitvoering van uw warmtepomp Maastricht.

Contactformulier

Adres