Beste warmtepomp Roermond nodig?

Wij creëren het optimale binnenklimaat met airco's en warmtepompen in Roermond.

Neem contact op

De specialist voor uw warmtepomp Roermond.

Gecertificeerd klimaatspecialist
Uitsluitend A-merken
Keurige installatie
Snelle levering
Bekijk meer

Warmtepomp Roermond nodig?

Heeft u belangstelling voor een warmtepomp Roermond? Gaan steeds meer mensen in uw omgeving een warmtepomp aanschaffen en wilt u graag meer informatie over een warmtepomp Roermond? EZ Klimaattechniek kan u er alles over vertellen en er bovendien eentje voor u installeren! Al jaren leveren wij maatwerk voor de aanschaf en montage van warmtepompen en ook airco’s. EZ Klimaattechniek is de juiste keuze, omdat wij garant staan voor een veilig, gezond en duurzaam woon-, werk- en leefklimaat. U mag van ons team ook het volgende verwachten:

  • STEK-diploma (Stichting Emissiepreventie Koudetechniek),
  • uitsluitend A-merken,
  • persoonlijk contact,
  • klantgerichtheid,
  • jarenlange ervaring,
  • uitstekende service.

Overal, dus denk bijvoorbeeld aan woningen, scholen, bedrijven, winkels en kantoorpanden, bieden wij de goede klimaatoplossing. EZ Klimaattechniek verzorgt maatwerk voor nieuwbouw, maar ook voor renovatieprojecten. We sluiten gangbare radiatoren, vloerverwarmingssystemen, boilers en convectoren aan op de warmtepomp Roermond.

Vakkundige installatie van uw warmtepomp Roermond

EZ Klimaattechniek hecht belang aan het milieu en werkt daarom alleen met warmtepompen van A-merk kwaliteit. De A-kwaliteit staat garant voor een lange levensduur en een laag energieverbruik. Dat komt niet alleen het milieu ten goede omdat de CO2 opvallend vermindert, maar ook uw portemonnee. U merkt dat ieder jaar weer bij de jaarafrekening van de energiekosten: de kosten zijn lager, zodat u de investeringskosten redelijk snel terugverdient. Het is overigens mogelijk om subsidie te verkrijgen voor de aanschaf van een warmtepomp Roermond van EZ Klimaattechniek. Hoe werkt een warmtepomp? Een warmtepomp haalt de warmte uit de lucht, hij haalt de warmte van buiten naar binnen. Voor dat proces wordt elektriciteit gebruikt. Er zijn hybride warmtepompen of volledige elektrische warmtepompen op de markt. EZ Klimaattechniek werkt met de lucht/water warmtepomp, die bestaat uit een binnen- en buitenunit. De buitenunit haalt warmte uit de buitenlucht en deze warmte wordt door het gebruik van koelmiddel overgedragen aan de binnenunit. Er is niet heel veel plaats nodig voor onze warmtepompen. De warmtepomp Roermond plaatsen wij in de keuken of op zolder, maar kan ook in de kelder geplaatst worden. De buitenunit heeft eveneens niet veel opstelruimte nodig.

Neem eenvoudig contact met ons op voor uw warmtepomp Roermond

Wij geven u graag advies tijdens een persoonlijk gesprek over de precieze en economische uitvoering van uw warmtepomp, zodat u precies de juiste warmtepomp Helmond koopt. EZ Klimaattechniek heeft veel verschillende modellen ter beschikking met innovatieve extra functies. De Yutaki warmtepompen van Hitachi, die wij veelal toepassen, hebben het Kiwa-certificaat, wat betekent dat aan de hoogste voorwaarden wordt voldaan. Neem contact met ons op, zodat wij u verder kunnen informeren over de warmtepomp Roermond!

Contactformulier

Adres