Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? U kunt heel eenvoudig contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen of mailen. Wij nodigen u graag uit voor een adviesgesprek om al uw wensen door te spreken. Er zijn geen lange wachttijden en wij kunnen snel leveren. Wij zijn dé specialist in klimaattechniek en zetten onze expertise en ervaring graag voor u in. Door EZ Klimaattechniek in te schakelen krijgt u in elke ruimte optimaal comfort. EZ Klimaattechniek is er voor advies, installatie en onderhoud.

Contactformulier

Adres

Wat zeggen onze klanten?

Wil Stoks
Wil Stoks
14/09/2022
Ook plannen voor aanschaf airco, dan is EZ klimaattechniek een goede keuze. prima werk geleverd volgens afspraak. Installatie netjes en vakkundig geinstalleerd.
Mark Deckers
Mark Deckers
10/09/2022
Aanbevelingswaardig, snel en accuraat met offerte en levering, werkt netjes en overlegt even indien nodig, prettig persoon om mee samen te werken.
Martien van Nistelrooij
Martien van Nistelrooij
05/09/2022
Wat was dit een verlichting! Op advies van een vriend contact met EZ Klimaattechniek opgenomen en meteen een afspraak ingepland om de mogelijkheden bij ons door te nemen. Na een fijn gesprek en deskundig advies de keuze gemaakt. 10 dagen na zijn bezoek was de airco geïnstalleerd en alles weer heel netjes achter gelaten. Een extra compliment voor de nette monteurs en de mevrouw aan de telefoon tijdens ons eerste contact.
miguel monteiro
miguel monteiro
02/09/2022
EZ klimaattechniek heeft bij ons een airco systeem geplaatst. We hebben de werkwijze als zeer correct, snel en betrouwbaar ervaren. Alles keurig opgeruimd en netjes opgeleverd. We zouden dit bedrijf bij iedereen aanraden.
Erik van Velthoven
Erik van Velthoven
01/09/2022
EZ klimaattechniek geeft goed advies, levert uiteindelijk vakkundig werk en gaat netjes te werk.
Henri Verhagen
Henri Verhagen
01/09/2022
EZ Klimaattechniek geeft goed advies over het verduurzamen van een woning. Ze denken goed mee en komen zo tot de beste oplossing. Een bedrijf dat goed zijn afspraken nakomt, goede producten biedt en netjes werkt! Echt een aanrader!
Ivo Nelissen
Ivo Nelissen
01/09/2022
jeff Buchmeyer
jeff Buchmeyer
31/08/2022
EZ klimaattechniek heeft bij ons een airco geplaatst. Van begin tot het eind is alles vlekkeloos verlopen, het telefonisch gesprek heb ik als zeer prettig ervaren. De week erna kwam Torsten al ter plekke om de situatie te bekijken, 2 dagen later hadden we de offerte. Hier had ik nog wat vragen over, de desbetreffende dame aan de telefoon heeft me keurig te woord gestaan waardoor er geen twijfel meer mogelijk was. Nu hangt de airco en hebben we er veel plezier van. EZ klimaattechniek is een aanrader voor ieder, keurig netjes gewerkt en de volgende keer zal ik ze zeker weer contacteren.
Jolanda Notenboom
Jolanda Notenboom
29/08/2022
Thijssen-Emans heeft door EZ Klimaattechniek meerdere airco's laten plaatsen en wat zijn we daar blij mee! Met de hitte van de afgelopen weken bleef het daardoor mogelijk in een aangenaam klimaat te blijven werken. Zeer professioneel werk en zeer attente installateurs.