Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? U kunt heel eenvoudig contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen of mailen. Wij nodigen u graag uit voor een adviesgesprek om al uw wensen door te spreken. Er zijn geen lange wachttijden en wij kunnen snel leveren. Wij zijn dé specialist in klimaattechniek en zetten onze expertise en ervaring graag voor u in. Door EZ Klimaattechniek in te schakelen krijgt u in elke ruimte optimaal comfort. EZ Klimaattechniek is er voor advies, installatie en onderhoud.

Contactformulier

Adres

Wat zeggen onze klanten?

Ferry Sweegers
Ferry Sweegers
14/02/2023
Al meerdere werkzaamheden laten verrichten door hun, waaronder airco's en warmteboiler. Eerlijk advies, zeer correcte prijs/kwaliteit verhouding en perfecte afwerking. En ze ruimen nog eens een keer alles netjes op.
Sabine de Jong
Sabine de Jong
13/02/2023
Top service, wij zijn erg blij met onze warmtepomp. Het was wel spannend om volledig over te schakelen, maar we hebben veel vertrouwen in de goede uitleg en service van Torsten. Helemaal blij dat we nu gas-loos kunnen wonen.
Administratiekantoor H. Nelissen VOF
Administratiekantoor H. Nelissen VOF
16/01/2023
Na 30 jaar hebben wij ons kantoorpand helemaal vernieuwd. EZ Klimaattechniek heeft voor de warmtepomp en airco's gezorgd (bedrijfsmatig en particulier). Eigenaar T. Frusch weet waar hij over praat en hij zal niet rusten voordat ook werkelijk alles tot in de kleinste details werkt. Van het begin tot het eind voelt het bedrijf zich verbonden met het materiaal dat ze installeren. Heel erg bedankt Torsten en Glenn voor jullie service en geduld.
Topkunstgras Kunstgras
Topkunstgras Kunstgras
08/10/2022
Na verschillende bedrijven benaderd te hebben voor een airco, kwam ook EZ klimaattechniek bij ons kijken. Van telefonisch contact tot het bezoek bij ons op locatie niks dan lof. Er gingen geen 24 uur overheen en we hadden onze offerte voor de airco's, hier waren een paar vraagjes over en deze werden door een dame netjes beantwoord aan de telefoon. Ons besluit stond vast EZ klimaattechniek mocht het maken, waarom? Simpel! Keurig bedrijf, alles was snel duidelijk en helder. Ook de installatie werd keurig netjes volgens planning gemaakt niks geen gehaast of geknoei. Ze kwamen zelfs vragen of we op het dak wilden kijken hoe de installatie was afgewerkt, dachten eerst waarom? Maar toch met knikkende knieen in de hoogwerker gestapt en mee omhoog gegaan, (mooi om het industrie terrein eens van boven te zien.) Maar ook op het dak van meer dan 8 meter hoog zag alles er netjes uit.Wij kunnen EZ klimaattechniek echt aanbevelen, en wensen ze nog heel veel goede zaken toe.
marcel strik
marcel strik
30/09/2022
Hele goede ervaring met Torsten van EZ Klimaattechniek, Hij levert vakwerk en is vriendelijk, maar het belangrijkste vinden wij dat hij zich aan alle afspraken houd, qua offerte, levering en plaatsing en in gebruik name. We raden hem iedereen aan. Marcel.
Wil Stoks
Wil Stoks
14/09/2022
Ook plannen voor aanschaf airco, dan is EZ klimaattechniek een goede keuze. prima werk geleverd volgens afspraak. Installatie netjes en vakkundig geinstalleerd.
Mark Deckers
Mark Deckers
10/09/2022
Aanbevelingswaardig, snel en accuraat met offerte en levering, werkt netjes en overlegt even indien nodig, prettig persoon om mee samen te werken.
Martien van Nistelrooij
Martien van Nistelrooij
05/09/2022
Wat was dit een verlichting! Op advies van een vriend contact met EZ Klimaattechniek opgenomen en meteen een afspraak ingepland om de mogelijkheden bij ons door te nemen. Na een fijn gesprek en deskundig advies de keuze gemaakt. 10 dagen na zijn bezoek was de airco geïnstalleerd en alles weer heel netjes achter gelaten. Een extra compliment voor de nette monteurs en de mevrouw aan de telefoon tijdens ons eerste contact.
miguel monteiro
miguel monteiro
02/09/2022
EZ klimaattechniek heeft bij ons een airco systeem geplaatst. We hebben de werkwijze als zeer correct, snel en betrouwbaar ervaren. Alles keurig opgeruimd en netjes opgeleverd. We zouden dit bedrijf bij iedereen aanraden.
Erik van Velthoven
Erik van Velthoven
01/09/2022
EZ klimaattechniek geeft goed advies, levert uiteindelijk vakkundig werk en gaat netjes te werk.