Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? U kunt heel eenvoudig contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen of mailen. Wij nodigen u graag uit voor een adviesgesprek om al uw wensen door te spreken. Er zijn geen lange wachttijden en wij kunnen snel leveren. Wij zijn dé specialist in klimaattechniek en zetten onze expertise en ervaring graag voor u in. Door EZ Klimaattechniek in te schakelen krijgt u in elke ruimte optimaal comfort. EZ Klimaattechniek is er voor advies, installatie en onderhoud.

Contactformulier

Adres

Wat zeggen onze klanten?

Stefan Henderikx
Stefan Henderikx
12/04/2023
Dit bedrijf is een echte aanrader. Komen afspraken goed na, en het werk is perfect.
Roel en Joanna Hannes
Roel en Joanna Hannes
09/04/2023
Op 31-4-2022 heeft EZ klimaattechniek bij ons een Hitachi airconditioning geplaatst tot onze volle tevredenheid. Er werd zeer netjes en vakkundig gewerkt. De airco voldoet aan onze verwachting en verwarmt op het moment de woonkamer uitstekend en is zeer stil, ook de buitenunit.
Ton Geelen
Ton Geelen
31/03/2023
Deze week door EZ klimaattechniek airco's laten installeren voor koelen en verwarmen . Torsten & Glenn hebben alles naar zeer tevredenheid géinstalleerd . Top vakmannen die netjes en secuur werken . Ben zeer tevreden over het resultaat . Een Topbedrijf om aan te bevelen .
bert pex
bert pex
31/03/2023
Wij zijn meer dan tevreden. De installatie binnen valt bijna niet op. Hele aardige vakmensen en niets is te veel gevraagd. Alles heel mooi achter gelaten. Kan iedereen EZ techniek aanbevelen.
Lieke Hopmans
Lieke Hopmans
14/03/2023
Na wat twijfel en verschillende adviezen hebben wij gekozen voor het plaatsen van een warmtepomp en vloerverwarming. Na deze keuze werd EZ Klimaattechniek aanbevolen door vrienden. Ze hebben ons ontzettend goed geholpen betreft adviseren in het isoleren van ons huis, beslissen welke warmtepomp geschikt is, welke vorm vloerverwarming het beste past in ons huis et cetera. Er werd continu meegedacht waardoor betere keuzes zijn gemaakt. Het contact was altijd snel, vriendelijk en elke vraag werd met evenveel geduld afgehandeld. Als we toch opeens iets extra's wilden dan werd direct meegedacht en geschakeld. De installatie is zorgvuldig en netjes afgewerkt geplaatst. Alles werkt naar behoren en ook de komende jaren nazorg betreft de producten is een fijne toevoeging van hun service. Al met al een bedrijf dat met passie, zorgvuldigheid en kwaliteit te werk gaat.
Ferry Sweegers
Ferry Sweegers
14/02/2023
Al meerdere werkzaamheden laten verrichten door hun, waaronder airco's en warmteboiler. Eerlijk advies, zeer correcte prijs/kwaliteit verhouding en perfecte afwerking. En ze ruimen nog eens een keer alles netjes op.
Sabine de Jong
Sabine de Jong
13/02/2023
Top service, wij zijn erg blij met onze warmtepomp. Het was wel spannend om volledig over te schakelen, maar we hebben veel vertrouwen in de goede uitleg en service van Torsten. Helemaal blij dat we nu gas-loos kunnen wonen.
Administratiekantoor H. Nelissen VOF
Administratiekantoor H. Nelissen VOF
16/01/2023
Na 30 jaar hebben wij ons kantoorpand helemaal vernieuwd. EZ Klimaattechniek heeft voor de warmtepomp en airco's gezorgd (bedrijfsmatig en particulier). Eigenaar T. Frusch weet waar hij over praat en hij zal niet rusten voordat ook werkelijk alles tot in de kleinste details werkt. Van het begin tot het eind voelt het bedrijf zich verbonden met het materiaal dat ze installeren. Heel erg bedankt Torsten en Glenn voor jullie service en geduld.