EZ vloerverwarming

Bij EZ klimaattechniek werken wij met een eigen uniek vloerverwarmingssysteem. De infrarood straling van de zon is qua gevoel vergelijkbaar met dit systeem. Dit aangename gevoel van geringe luchtcirculatie en stralingswarmte wordt het best bereikt door wand- en vloerverwarming. Het vloerverwarming systeem is geschikt voor wandverwarming, vloerverwarming of als combinatie.

 

De werking van onze verwarmingstechnologie kan grotendeels zorgen voor een natuurlijk binnenklimaat in de kamers. Het EZ warmteverdeelsysteem voor vloeren en wanden biedt voor elke behoefte het optimale comfort in uw woning of kantoorpand. U kunt verwarmen in de winter en koelen in de zomer.

 

De wandverwarmingsspiralen worden met name gekenmerkt door de evenwijdige en exacte ruwe randen.

Deze constructie bereikt absoluut uniforme oppervlaktetemperaturen en de kortste opwarmtijden.

De geprefabriceerde verwarmingsretour optimaliseert de installatie en de uitgekiende aansluittechniek zorgt voor een eenvoudige en veilige installatie.

 

Standaard systeem                                  EZ systeem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De vloerverwarming wordt geprefabriceerd in verschillende bouwhoogten en -breedten. Afhankelijk van de eisen van u als klant worden ze ter plaatse individueel samengevoegd.

De vloerverwarmingsregisters in verschillende afmetingen worden diagonaal met elkaar verbonden om de vereiste verwarmingsoppervlakken te vormen. Met dit systeem worden modulatieleer (installatietechniek) en tichelmaan (elektriciteitstechniek) voor het eerst gecombineerd.

 

Dankzij de modulaire systeemopbouw, de lage en parallelle buisafstanden behoren begrippen als traagheid in vloerverwarmingssystemen tot het verleden.

 

Voordelen die overtuigen

  • Lage aanvoerstemperatuur, ook voor renovatie van oude gebouwen
  • Snelle bestuurbaarheid, zelfs zonder put- en dekvloer
  • Kies de bekleding volgens uw wensen

Veelzijdigheid die inspireert

  • Rendabele systeemoplossing, ook voor de vloer
  • Temperatuurregeling binnen enkele minuten dankzij de gecoate thermische isolatiemodules
  • Laagste vloerconstructiehoogte incl. isolatie

Woningbouw

Ons vloerverwarming systeem is uiterst geschikt voor de particuliere bouw.

 

Industrie

Grote hallen en loodsen kunnen handig en snel voorzien worden van ons vloerverwarming systeem.

 

Houten vloeren

Met ons systeem is het mogelijk om houten vloeren van vloerverwarming te voorzien.

 

Vloerverwarming infrezen

Naast ons EZ vloerverwarmingssysteem kunt u er ook voor kiezen om de vloerverwarming in uw huidige (dek)vloer in te laten frezen. Hier kunt u voor kiezen op het moment dat u vloerverwarming in uw bestaande woning wil plaatsen, zonder de huidige vloer eruit te breken. In dit geval is het aanzienlijk goedkoper om voor traditionele vloerverwarming te kiezen en deze te laten in frezen in de bestaande vloer van uw woning. Het infrezen van de vloerverwarming is zowel mogelijk in een tegelvloer als ook in een betonnenvloer. De vloerverwarming kan worden gebruikt voor zowel bij- als hoofdverwarming.