Beste warmtepomp kopen Limburg?

Wij creëren het optimale binnenklimaat met airco's en warmtepompen in Limburg.

Neem contact op

De specialist voor uw warmtepomp in Limburg.

Gecertificeerd klimaatspecialist
Uitsluitend A-merken
Keurige installatie
Snelle levering
Bekijk meer

Warmtepomp kopen Limburg?

Wilt u een warmtepomp kopen Limburg? Zoekt naar warmtepomp kopen Limburg? Wij heten u van harte welkom bij EZ Klimaattechniek, dé specialist voor warmtepomp kopen Limburg. EZ Klimaattechniek is gevestigd in Haelen en daarom ideaal gelegen wanneer u denkt over warmtepomp kopen Limburg. Al vele jaren verzorgen wij de installaties van warmtepompen, vloerverwarmingen en airconditioners in Limburg en ver daarbuiten. Wij leveren maatwerk voor de aanschaf en montage bij het warmtepomp kopen Limburg. We doen dat voor renovatie en nieuwbouw. EZ Klimaattechniek verzorgt maatwerk op het gebied van klimaatoplossing in uw woning en ook in kantoren, bedrijven, winkels en scholen. Ons team van vakkundige medewerkers sluit gangbare radiatoren, vloerverwarmingssystemen, boilers en convectoren aan op de warmtepomp.

Warmtepomp kopen en vakkundig installeren in Limburg

EZ Klimaattechniek staat garant voor een gezond, veilig en duurzaam werk-, leef- en woonklimaat. Wij hanteren hiervoor de scherpste prijzen, zodat een warmtepomp kopen Limburg een betaalbare, duurzame investering is. U mag van ons bedrijf verwachten:

  • STEK-diploma (St. Emissiepreventie Koudetechniek),
  • klantgerichtheid,
  • jarenlange ervaring,
  • uitstekende service,
  • uitsluitend A-merken,
  • persoonlijk contact.

Warmtepomp kopen Limburg, hoe werkt het?

In Nederland zijn verschillende soorten warmtepompen die worden toegepast: de lucht/lucht warmtepomp, lucht/water warmtepomp, water/water warmtepomp, bodem/water warmtepomp en de hybride warmtepomp. EZ Klimaattechniek installeert bij u de lucht/water warmtepomp, die bestaat uit een binnen- en buitenunit. Het principe van deze warmtepomp is niet heel lastig te begrijpen. Met gebruik van elektriciteit wordt warmte uit de lucht gehaald. Beter gezegd, de warmtepomp haalt de warmte uit de buitenlucht, het haalt de warmte van buiten naar binnen. De buitenunit haalt de warmte uit de buitenlucht en die warmte wordt overgedragen door koelmiddel aan de binnenunit. Voor het plaatsen van een warmtepomp is niet veel ruimte nodig. De pomp kan heel gemakkelijk op zolder of in de kelder worden geplaatst, of in de keuken. Ook buiten is voor de buitenunit niet veel plek nodig. Omdat wij alleen met A-merk kwaliteit producten werken, kiest u met EZ Klimaattechniek voor duurzaamheid. Onze warmtepompen hebben een lange levensduur en een een laag energieverbruik. Op uw jaarafrekening zult u dan ook de kosten zien dalen, maar u vermindert ook de CO2 uitstoot, wat het milieu ten goede komt. Bovendien heeft u de investering van het warmtepomp kopen Limburg met zo’n vier jaar al terugverdiend. De mogelijkheid bestaat zelfs om subsidie te krijgen bij het warmtepomp kopen Limburg. EZ Klimaattechniek heeft veel verschillende modellen in het assortiment met innovatieve extra functies. Wij gebruiken vooral de Yutaki warmtepompen van Hitachi. Deze warmtepompen beschikken over het Kiwa-certificaat, wat inhoudt dat aan de hoogste voorwaarden is voldaan. In een persoonlijk gesprek geven wij graag u advies over een precieze en economische uitvoering van uw warmtepomp, zodat u de juiste warmtepomp aanschaft en het beste resultaat behaalt.

 

Contactformulier

Adres