Beste airco specialist Limburg nodig?

Wij creëren het optimale binnenklimaat met airco's en warmtepompen in heel Limburg.

Neem contact op

De beste airco specialist Limburg

Wilt u een nieuwe airco aanschaffen? Neem dan contact op met dé airco specialist Limburg: EZ Klimaattechniek! U kunt bij ons terecht voor airco’s, warmtepompen, vloerverwarming en warmwaterboilers. Met de juiste airco heeft u het jaar rond een aangenaam binnenklimaat. Wij leveren uitsluitend A-merken met het Energielabel A, variërend van A+ tot A+++. Al onze airco’s kunnen zowel koelen als verwarmen. Elektrisch verwarmen met een airco is met de huidige hoge gasprijzen veel goedkoper dan verwarmen met gas. Al onze monteurs en installateurs zijn gediplomeerd en hebben het STEK-certificaat. Dit certificaat is verplicht voor iedereen die werkt aan koel- en klimaatinstallaties. Als u interesse heeft in een airco komen we graag bij u langs. We luisteren naar uw wensen en adviseren u over de juiste airco voor uw situatie. Wij bieden bijvoorbeeld ook airco’s aan die de luchtvochtigheid op peil houden en filteren. Uw omgeving voelt aangenaam aan en is ook nog eens schoon en gezond! Ideaal voor mensen met gevoelige luchtwegen. Voor een gezond en comfortabel binnenklimaat is EZ Klimaattechniek uw partner. Voor elk pand en elke ruimte hebben wij de geschikte airco. Met een multi-split airco kunnen met één buitenunit verschillende ruimtes wordt verwarmd of gekoeld.

Duurzaamheid en lange levensduur

Onze energiezuinige airco’s van de hoogste kwaliteit belasten het milieu zo min mogelijk. Duurzaamheid vinden wij belangrijk. Onze A-merken hebben een lange levensduur en hebben een laag energieverbruik. Dat is goed voor het milieu én voor uw portemonnee. Door de fluisterstille werking merkt u amper dat de airco zijn werk doet. Ook na levering en installatie van uw airco staan wij voor u klaar. Wij leveren de beste service. Is er een storing? U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij proberen de storing altijd zo snel mogelijk op te lossen.

Airco specialist Limburg bij EZ Klimaattechniek

Wij zijn klantgericht en vinden persoonlijk contact belangrijk. Tijdens het hele proces communiceren wij helder over de voortgang. Wij bieden als airco specialist Limburg een breed dienstenpakket aan. U kunt bij ons terecht voor advies, installatie, onderhoud en reparatie. Door uw airco regelmatig te onderhouden voorkomt u storing en presteert uw airco beter. Ook verlengt het de levensduur van uw airco. Wij kunnen uw airco snel leveren. In onze bedrijfshal in Haelen staat een ruime voorraad. Neem vandaag nog contact op met EZ Klimaattechniek. Wij zetten onze jarenlange ervaring en vakmanschap graag in om uw leefomgeving comfortabel te maken.

Contactformulier

Adres