Beste Airco Sittard nodig?

Wij creëren het optimale binnenklimaat met airco's en warmtepompen in Sittard.

Neem contact op

Airco Sittard kopen

Wilt u een airco kopen en bent u zich aan het oriënteren? EZ Klimaattechniek is een betrouwbaar installatiebedrijf met echte vakkennis. Wij hebben jarenlange ervaring in de installatietechniek en al onze installateurs zijn gediplomeerd en gecertificeerd. Wij zijn dé klimaatspecialist voor Limburg! U kunt bij ons terecht voor airco’s, warmtepompen, vloerverwarming en warmwaterboilers. Ons aanbod airco’s bestaat uitsluitend uit A-merken. U kunt van uw airco Sittard het hele jaar door genieten. Uw airco Sittard koelt tijdens warme dagen en verwarmt als het koud is buiten. Alle dagen is er een constante temperatuur die comfortabel aanvoelt. EZ Klimaattechniek is uw partner in comfort. Wij bieden ook airco’s aan met meerdere functies. Denk hierbij aan een vochtregelaar, een luchtreiniger en meer handige snufjes. Graag horen we van u wat uw wensen zijn. EZ Klimaattechniek levert maatwerk. Daarom komen we graag bij u thuis voor een persoonlijk gesprek. Elke woning of bedrijfspand is verschillend en daar stemmen wij ons advies op af. Als u bij ons aanklopt voor een airco Sittard kunt u rekenen op onze persoonlijke begeleiding. Wij adviseren, ontwerpen en installeren. Tijdens het hele proces kunt u ons bereiken. Klantgerichtheid en serviceverlening staan bij ons hoog in het vaandel.

Alle soorten en maten airco's in Sittard

Met onze airco’s willen wij het milieu zo min mogelijk belasten. Wij kiezen daarom bewust voor energiezuinige A-merken met een lange levensduur. Onze airconditioners zijn ontworpen om energie te besparen. EZ Klimaattechniek werkt met duurzame producten. Dat is niet alleen goed voor het milieu maar ook zullen de energiekosten voor u flink omlaag gaan. EZ Klimaattechniek is er voor een gezond, aangenaam en duurzaam werk- en leefklimaat. Wij beschikken over een grote voorraad airco’s zodat we snel kunnen leveren.

2 jaar volledige garantie op airco Sittard

De kwaliteit van onze producten is zo goed dat wij 2 jaar volledige garantie geven. U betaalt voor uw airco Sittard een eerlijke en scherpe prijs. EZ Klimaattechniek is er ook voor onderhoud en reparatie. Regelmatig onderhoud is belangrijk. U voorkomt er storingen mee en uw airco presteert beter. Ook gaat uw airco langer mee. Mocht er onverwachts toch storing zijn dan kunt u ons altijd bellen. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om problemen op te lossen. Kies voor de kwaliteit, vakkundigheid en service van EZ Klimaattechniek. Al vele projecten hebben wij naar volle tevredenheid van onze klanten afgerond. Wordt u onze volgende tevreden klant?

Contactformulier

Adres