Beste Airco Heerlen nodig?

Wij creëren het optimale binnenklimaat met airco's en warmtepompen in Heerlen.

Neem contact op

Optimaal binnenklimaat met airco Heerlen

Is uw leef- of werkomgeving in de zomer vaak te warm en in de winter te koel? EZ Klimaattechniek heeft de oplossing voor u. Wij zijn dé klimaatspecialist voor Limburg en met onze airco’s en warmtepompen creëren wij het optimale binnenklimaat. Bent u geïnteresseerd in een airco Heerlen? Al onze airco’s kunnen zowel koelen als verwarmen en zorgen het hele jaar door voor een constante en aangename temperatuur. Het maakt voor ons geen verschil of u een airco Heerlen nodig hebt voor uw kantoorpand, school, winkel of woning; voor alle projecten, groot of klein, bieden wij de juiste klimaatoplossing. U vertelt ons wat uw wensen en behoeften zijn en u krijgt van ons advies op maat voor uw situatie. Wij werken uitsluitend met A-merken die een laag energieverbruik en een lange levensduur hebben. Wij zijn milieubewust en duurzaamheid vinden wij belangrijk. Het merk LG is bij ons favoriet. Dit merk is innovatief en van superieure kwaliteit. Wij bieden verschillende types aan, van een standaard airco Heerlen tot airco’s die zijn uitgerust met de modernste snufjes zoals een WiFi-functie of een NANO filter.

Onderhoud van uw airco Heerlen

EZ Klimaattechniek is in het bezit van het STEK certificaat wat het keurmerk is voor de klimaattechniek. Als gecertificeerd klimaatspecialist zijn kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid gegarandeerd. Met onze expertise en ervaring realiseren wij uw airco Heerlen zonder dat u daar enige hinder van ondervindt. Wij werken snel en netjes en laten geen rommel achter. Pas als de installatie perfect werkt trekken wij de deur achter ons dicht. U hoeft nergens naar om te kijken, u wordt door ons compleet ontzorgd. Wij zijn overtuigd van de superieure kwaliteit van onze producten en bieden een uitstekende garantie en service. Op uw airco krijgt u drie jaar volledige garantie. Treedt er onverhoopt een storing op dan kunt u ons dag en nacht bellen.

Snelle levering van uw airco Heerlen

Bent u benieuwd wat EZ Klimaattechniek voor u kan betekenen? U kunt altijd contact met ons opnemen via de telefoon, mail of het contactformulier. Wij nodigen u graag uit voor een adviesgesprek waarbij wij u graag vertellen over de verschillende mogelijkheden. Er zijn geen lange wachttijden en wij kunnen snel leveren. Geniet u binnenkort van een binnenklimaat dat altijd behaaglijk aanvoelt? Wij zetten onze expertise en ervaring graag voor u in! EZ Klimaattechniek is er voor advies, ontwerp, installatie en onderhoud van uw airco!

Contactformulier

Adres