Beste Airco Heerlen nodig?

Wij creëren het optimale binnenklimaat met airco's en warmtepompen in Heerlen.

Neem contact op

Optimaal binnenklimaat met airco Heerlen

Woont u in Heerlen en wilt u een airco Heerlen aanschaffen? Vraag advies aan dé klimaatspecialist voor Limburg: EZ Klimaattechniek uit Haelen. Met onze vakkennis weten wij welke airco Heerlen het beste bij uw situatie past. Wij komen graag naar u toe zodat we u advies op maat kunnen geven. Voor elke situatie hebben wij de juiste airco. Of het nu gaat om een kantoorpand , school of een woning. Al onze monteurs en installateurs zijn gediplomeerd. Ons bedrijf en alle medewerkers zijn STEK gecertificeerd. Dat betekent dat wij voldoen aan alle wettelijke normen in de sector koel- en klimaatinstallaties. EZ Klimaattechniek is uw betrouwbare partner in comfort! Wij adviseren, ontwerpen, installeren, onderhouden en repareren airco systemen, warmtepompen, vloerverwarming en warmwaterboilers. Wij zijn een gerenommeerd installatiebedrijf dat al vele projecten succesvol heeft afgerond. Wij bieden uitsluitend airco’s van A-merken aan, variërend van A+ tot A+++. Een A-merk is een zeer zuinig energielabel. Tegenwoordig kan elke airco koelen en verwarmen. Dat betekent dat u in elk seizoen kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat. U kunt ook kiezen voor een airco die ook de luchtvochtigheid regelt en de lucht filtert. Met een airco Heerlen van EZ Klimaattechniek bent u verzekerd van een aangename temperatuur en een goede luchtkwaliteit.

Onderhoud van uw airco Heerlen

Duurzaamheid speelt een grote rol in onze maatschappij. Daar is EZ Klimaattechniek zich terdege van bewust. Onze airco’s belasten het milieu daarom zo min mogelijk. Al onze airco’s hebben een laag energieverbruik en gaan lang mee. Door de huidige hoge gasprijzen is elektrisch verwarmen met een airco een stuk goedkoper. Het is mogelijk om meerdere ruimtes te koelen of verwarmen met slechts één buitenunit. Wij vertellen u er graag meer over. Goed onderhoud is belangrijk voor de prestaties van uw airco Heerlen. U voorkomt storing en uw airco gaat langer mee. Als er toch storing optreedt kunt u ons altijd bellen. Wij zijn altijd bereikbaar en lossen de storing zo snel mogelijk op.

Snelle levering van uw airco Heerlen

Bij EZ Klimaattechniek bent u verzekerd van hoge kwaliteit, beste service en scherpe prijzen. Wij zetten onze ervaring en vakmanschap graag in om uw woning of bedrijfspand te voorzien van de juiste airco. Van de installatie zult u geen hinder ondervinden. Wij werken netjes en laten geen rommel achter. Al vele projecten hebben wij succesvol afgerond. Ook voor u gaan wij graag aan de slag. Horen wij binnenkort van u?

Contactformulier

Adres