Beste Airco Venlo nodig?

Wij creëren het optimale binnenklimaat met airco's en warmtepompen in Venlo.

Neem contact op

Airco Venlo kopen

Bent u op zoek naar een specialist die een binnenklimaat kan creëren dat altijd behaaglijk aanvoelt? Bij EZ Klimaattechniek bent u aan het juiste adres! EZ Klimaattechniek is de klimaatspecialist voor de provincie Limburg. Met een airco Venlo van hoge kwaliteit zorgen wij voor een perfect binnenklimaat. Met een airco Venlo kunt u zowel koelen als verwarmen. Heeft u een airco Venlo nodig voor uw woning, kantoor of school? Voor elk project, groot of klein, bieden wij de juiste klimaatoplossing. Wij stemmen de installatie en werkwijze af op uw specifieke wensen en behoeften en leveren maatwerk. Wij werken voornamelijk met airco’s van het merk LG. Dit is een innovatief A-merk van superieure kwaliteit. U heeft de keuze uit een ruim assortiment airco’s: van de standaard airco Venlo tot de airco die is uitgerust met de meest moderne snufjes. Wat dacht u van een WiFi-functie waarmee u uw airco op afstand kunt regelen? Als u veel waarde hecht aan een gezond binnenklimaat kunt u kiezen voor een airco met een NANo filter zodat gelijk de lucht gezuiverd wordt. Wij zijn een gecertificeerde klimaatspecialist voor airco’s en waterpompen en zijn in het bezit van het STEK certificaat wat het keurmerk is voor klimaattechniek. Met deze certificering zijn kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid gegarandeerd.

Duurzame installatie airco Venlo

Duurzaam werken vinden wij belangrijk omdat wij het milieu zo min mogelijk willen belasten. Onze airco’s bestaan daarom enkel uit A-merken die een laag energieverbruik en een lange levensduur hebben. Zo worden zowel energie als kosten bespaard. EZ Klimaattechniek staat voor een gezond, veilig en duurzaam werk- en leefklimaat. Duurzaam wonen betekent ook comfortabel en gezond wonen. Zomer en winter heeft u de volledige controle over de binnentemperatuur die per ruimte geregeld kan worden. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en u krijgt drie jaar volledige garantie.

Neem eenvoudig contact met ons op voor uw airco Venlo

EZ Klimaattechniek biedt een uitstekende service. Bij storingen kunt u ons altijd bereiken zodat wij deze snel op kunnen lossen. Ook kunnen wij uw airco vakkundig onderhouden om problemen te voorkomen. Als u kiest voor EZ Klimaat techniek dat ontzorgen wij u compleet. Wij ontwerpen en realiseren uw klimaatinstallatie zonder dat u daar enige hinder van ondervindt. Wij werken snel en netjes en zijn pas tevreden als uw airco perfect werkt. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee over de juiste klimaatinstallatie voor uw situatie. Wij zij er voor advies, ontwerp, installatie en onderhoud van uw airco.

Contactformulier

Adres