Beste Airco Geleen nodig?

Wij creëren het optimale binnenklimaat met airco's en warmtepompen in Geleen.

Neem contact op

Optimaal binnenklimaat met airco Geleen

Bent u op zoek naar een airco Geleen en ziet u door de bomen het bos niet meer? Stop dan maar met zoeken want EZ Klimaattechniek is dé klimaatspecialist voor Limburg. Wij zijn in het bezit van het STEK certificaat wat het keurmerk is voor de klimaattechniek. Met deze certificering zijn kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid gegarandeerd. EZ Klimaattechniek creëert het optimale binnenklimaat zodat u het hele jaar door geniet van een constante, behaaglijke temperatuur. Al onze airco’s kunnen zowel koelen als verwarmen. Wij werken uitsluitend met A-merken die een lange levensduur en een laag energieverbruik hebben. Het merk LG is bij ons favoriet omdat het innovatief en van superieure kwaliteit is. Ons assortiment varieert van een standaard airco tot een airco die is uitgerust met de meest moderne snufjes. Met een airco Geleen met WiFi functie heeft u overal en altijd de controle over uw airco. Of kiest u voor een airco met NANO filter die tegelijk de lucht zuivert? Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden. Het maakt ons niet uit of u een airco nodig heeft voor uw woning, kantoorpand, school of winkel, voor elk project hebben wij de juiste klimaatoplossing!

Snelle levering van uw airco Geleen

Als u bij ons aanklopt voor een airco dan nodigen wij u uit voor een adviesgesprek. Wij luisteren graag naar uw wensen en stemmen onze werkwijze daarop af. U krijgt altijd advies op maat voor uw situatie. EZ Klimaattechniek is er voor een gezond, veilig en duurzaam werk- en leefklimaat. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel en met onze airco’s wordt het milieu zo min mogelijk belast. Met een minimum aan energieverbruik en maximale betrouwbaarheid worden zowel energie als kosten bespaard. EZ Klimaattechniek installeert uw airco netjes zonder dat u daar enige last van heeft; wij ontzorgen u compleet!


Garantie en service voor uw airco Geleen

EZ Klimaattechniek werkt transparant zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent. Wij hanteren duidelijke en eerlijke tarieven. Omdat wij overtuigd zijn van de hoge kwaliteit van onze producten bieden wij op alle airco’s drie jaar een volledige garantie. Onze service is uitstekend. U kunt ons bij storingen altijd bellen zodat wij deze snel op kunnen lossen. Ook kunt u bij ons terecht voor onderhoud. Regelmatig vakkundig onderhoud voorkomt storingen, is gunstig voor het energieverbruik en verlengt de levensduur van uw airco aanzienlijk. Als u vragen heeft dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zetten onze expertise en ervaring graag voor u in!

Contactformulier

Adres