Beste Airco Limburg nodig?

Wij creëren het optimale binnenklimaat met airco's en warmtepompen in Limburg.

Neem contact op

Airco Limburg nodig?

De populariteit van de airco wordt steeds groter. Wilt u ook profiteren van de vele voordelen die een airco te bieden heeft? Neem dan contact op met EZ Klimaattechniek uit Haelen. Wij zijn dé klimaatspecialist voor de provincie Limburg. Moderne airco’s leveren, schone, gezonde en gekoelde of verwarmde lucht. Met een airco Limburg geniet u alle seizoenen van een aangenaam binnenklimaat. EZ Klimaattechniek levert enkel airco’s van A-merken die jarenlang meegaan. Met de huidige gasprijzen is elektrisch verwarmen met een airco Limburg veel goedkoper. Wij zijn uw partner in comfort! U kunt bij ons terecht voor airco’s, warmtepompen, vloerverwarming en warmwaterboilers. Wij hebben jarenlange ervaring met klimaattechniek zodat u alles aan ons over kunt laten. EZ Klimaattechniek is een gerenommeerd installatiebedrijf met een uitstekende reputatie. Al onze monteurs en installateurs beschikken over de juiste diploma’s en certificaten. Zij beschikken ook allemaal over het STEK-certificaat (Stichting Emisssiepreventie Koudetechniek). Dit is verplicht voor iedereen die werkt met koel- en klimaatinstallaties. Neem contact met ons op als u overweegt om een airco Limburg aan te schaffen. Elk pand en elke ruimte is anders. We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vakkundige installatie airco Limburg

Wij bieden enkel airco’s van de hoogste kwaliteit aan. Ze hebben allemaal het energielabel A, variërend van A+ tot A+++. Met een airco Limburg van EZ Klimaattechniek wordt het milieu zo min mogelijk belast. Al onze airco’s hebben een lange levensduur en het energieverbruik is laag. Onze fluisterstille airco’s kunnen zowel koelen als verwarmen. Ook bieden wij airco’s aan die het vochtigheidsgehalte op peil houden. Voor elke ruimte hebben wij de juiste airco Limburg. Met een multi split airco zijn op één buitenunit verschillende binnenunits aangesloten. Zo kunt u op een efficiënte manier meerdere ruimtes koelen of verwarmen.

Neem eenvoudig contact met ons op voor uw airco Limburg

Kies voor EZ Klimaattechniek voor het perfecte binnenklimaat van uw woning of kantoorpand. Wij bieden onze airco’s aan tegen scherpe prijzen. Wij zetten onze ervaring en vakmanschap graag voor u in. U kunt rekenen op de beste service. Bij storing zijn wij altijd bereikbaar. Om storing te voorkomen is het verstandig om regelmatig onderhoud te laten plegen. Ook zorgt goed onderhoud voor een optimale prestatie van uw airco. Wij doen niet aan lange levertijden. Wij beschikken over een ruime voorraad zodat we snel kunnen leveren. Op al onze airco’s geven wij 2 jaar volledige garantie.

Contactformulier

Adres