Beste warmtepomp Helmond nodig?

Wij creëren het optimale binnenklimaat met airco's en warmtepompen in Helmond.

Neem contact op

De specialist voor uw warmtepomp Helmond.

Gecertificeerd klimaatspecialist
Uitsluitend A-merken
Keurige installatie
Snelle levering
Bekijk meer

Warmtepomp Helmond van EZ Klimaattechniek

Zoekt u een warmtepomp Helmond? Heeft u gehoord over de vele voordelen en wilt u daarom ook een warmtepomp Helmond aanschaffen? Wij van EZ Klimaattechniek geven u groot gelijk! EZ Klimaattechniek is gevestigd in Haelen en verzorgt al jaren de installaties van warmtepompen en airco’s in de wijde regio, waarvoor wij maatwerk leveren voor aanschaf en montage. Al jarenlang bieden wij dé klimaatoplossing in bedrijven, kantoren, winkels, scholen en bij mensen thuis.

Warmtepomp Helmond met 2 jaar garantie

EZ Klimaattechniek verzorgt maatwerk voor zowel renovatie als nieuwbouw. We sluiten gangbare radiatoren, vloerverwarmingssystemen, boilers en convectoren aan op de warmtepomp. Wij staan voor een gezond, veilig en duurzaam werk-, leef- en woonklimaat, dat betaalbaar is. Bovendien is een warmtepomp Helmond een goede investering. Bij EZ Klimaattechniek mag u uitgaan van:

  • klantgerichtheid,
  • jarenlange ervaring,
  • uitstekende service,
  • STEK-diploma,
  • uitsluitend A-merken,
  • persoonlijk contact.

Duurzame warmtepomp Helmond

Kiest u voor een warmtepomp Helmond van EZ Klimaattechniek dan kiest u voor een duurzame warmtepomp. Onze warmtepompen zijn namelijk altijd van A-kwaliteit, wat betekent dat er een lange levensduur is en een laag energieverbruik. Niet alleen bespaart u daarmee kosten, maar u vermindert ook de CO2 uitstoot. EZ Klimaattechniek heeft veel verschillende modellen ter beschikking met innovatieve extra functies. Wij gebruiken vooral de Yutaki warmtepompen van Hitachi. Deze warmtepompen beschikken over het Kiwa-certificaat, wat inhoudt dat aan de hoogste voorwaarden is voldaan. Deze warmtepompen zorgen voor het juiste verwarmingsvermogen.

Hoe werkt een warmtepomp Helmond?

Het systeem is eigenlijk eenvoudig: een warmtepomp haalt de warmte uit de lucht, de pomp haalt de warmte van buiten naar binnen. Hiervoor wordt gebruikt gemaakt van elektriciteit. Er bestaan hybride warmtepompen of volledige elektrische warmtepompen. EZ Klimaattechniek werkt met de lucht/water warmtepomp, die bestaat uit een binnen- en buitenunit. Er is niet heel veel plaats nodig voor onze warmtepompen. De warmtepomp Helmond kan bijvoorbeeld in de kelder of in de keuken worden gezet, of op zolder. Ook de buitenunit heeft niet veel opstelruimte nodig. De buitenunit haalt de warmte uit de buitenlucht en die warmte wordt overgedragen door koelmiddel aan de binnenunit.

Investeer in warmtepomp Helmond

Een warmtepomp Helmond is een uitstekende investering, want de stijgende en dalende energieprijzen zijn voor u niet zo van belang. In vergelijking met conventionele verwarming valt er met een warmtepomp veel energie te besparen. U merkt dat bij de jaarafrekening van de energiekosten: de kosten zijn veel lager, waardoor u de investeringskosten terugverdient. De mogelijkheid bestaat zelfs om subsidie te krijgen voor de aanschaf van een warmtepomp. In een persoonlijk gesprek geven wij graag u advies over een precieze en economische uitvoering van uw warmtepomp, zodat u de juiste warmtepomp Helmond aanschaft en het beste resultaat behaalt. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen!

Contactformulier

Adres