Beste warmtepomp Gorinchem nodig?

Wij creëren het optimale binnenklimaat met airco's en warmtepompen in Gorinchem.

Neem contact op

De specialist voor uw warmtepomp Gorinchem.

Gecertificeerd klimaatspecialist
Uitsluitend A-merken
Keurige installatie
Snelle levering
Bekijk meer

Warmtepomp Gorinchem van EZ Klimaattechniek

Zoekt u een warmtepomp Gorinchem? Denkt u na over een warmtepomp Gorinchem, maar wilt u alleen in zee met een vakkundige en betrouwbare installateur? U kunt stoppen met zoeken, want EZ Klimaattechniek beschikt over vakkennis, ervaring en grote betrouwbaarheid. EZ Klimaattechniek is gevestigd in Haelen, wat vanuit Gorinchem prima te bereiken is. Wij zijn de installateur voor warmtepompen, warmtepompboilers, airco’s en vloerverwarmingen. Wij adviseren u bij aanschaf, nemen de montage op ons en, belangrijk, wij rekenen de scherpste prijzen. U wordt volledig ontzorgd. Als we spreken over een warmtepomp Gorinchem, dan hebben we het over warmte uit de lucht halen. U kunt daarbij kiezen uit een hybride warmtepomp of een full-electric warmtepomp. Bij een hybride warmtepomp wordt de elektrische warmtepomp aan uw cv-ketel gekoppeld. Zodra het buiten te koud wordt, schakelt de cv-ketel bij. U gebruikt dus nog steeds gas en stroom. De volledig elektrische warmtepomp gebruikt alleen elektriciteit voor het verwarmen van uw woning en het water.

Warmtepomp Gorinchem met deskundige installatie

EZ Klimaattechniek heeft meerdere modellen met innovatieve extra functies in het aanbod. Wij gebruiken lucht/water Yutaki warmtepompen van Hitachi met het Kiwa-certificaat. Dat betekent dat aan de hoogste voorwaarden is voldaan. Warmte wordt door de buitenunit van de warmtepomp uit de lucht gehaald en via koelmiddel aan de binnenunit overgedragen. U krijgt twee jaar garantie op deze duurzame warmtepomp Gorinchem.

Snelle levertijden voor uw warmtepomp Gorinchem

EZ Klimaattechniek levert maatwerk voor zowel nieuwbouw als renovatie. Wij installeren warmtepompen in scholen, kantoren, bedrijven, winkels en woningen. Overal realiseren wij een veilig, duurzaam en gezond werk- en leefklimaat. De binnen- en buitenunits van de warmtepomp nemen niet veel ruimte in, waardoor een warmtepomp vrijwel overal toepasbaar is. Binnen no time maakt u gebruik van uw warmtepomp Gorinchem, omdat EZ Klimaattechniek altijd over een ruime voorraad beschikt. Geen lange wachttijden, maar snelle levering en installatie. Daarnaast mag u ook van ons verwachten:

  • STEK-diploma (St. Emissiepreventie Koudetechniek),
  • klantgerichtheid,
  • uitstekende service,
  • uitsluitend A-merken,
  • persoonlijk contact.

In een persoonlijk gesprek geven wij graag u advies over een precieze en economische uitvoering van uw warmtepomp Gorinchem, zodat u de juiste warmtepomp aanschaft en het beste resultaat behaalt. Wij luisteren naar uw wensen, kijken naar uw huis of pand en presenteren u een passend ontwerp. EZ Klimaattechniek werkt uitsluitend met A-merk kwaliteit warmtepompen. Dat geeft u de garantie dat uw warmtepomp een lange levensduur heeft en een laag energieverbruik. Dat ziet u direct terug in de dalende kosten op uw energierekening. Verder helpt u het milieu, want u vermindert de CO2 uitstoot aanzienlijk. Voor onze warmtepompen kunt u subsidie aanvragen, waardoor de terugverdientijd nog korter wordt!

Contactformulier

Adres