Beste warmtepomp Eindhoven nodig?

Wij creëren het optimale binnenklimaat met airco's en warmtepompen in Eindhoven.

Neem contact op

De specialist voor uw warmtepomp Eindhoven.

Gecertificeerd klimaatspecialist
Uitsluitend A-merken
Keurige installatie
Snelle levering
Bekijk meer

Warmtepomp Eindhoven van EZ Klimaattechniek

Bent u zoekende naar een warmtepomp Eindhoven? Wilt u graag een warmtepomp Eindhoven aanschaffen, maar u kunt geen goede installateur vinden? Wij heten u van harte welkom bij EZ Klimaattechniek in Haelen! Al jaren staan wij bekend als een vakbekwaam en ervaren installateur. Wij leveren maatwerk bij de aanschaf en montage van warmtepompen, warmtepompboilers, vloerverwarmingen en airco’s. EZ Klimaattechniek verzorgt de installatie op maat voor nieuwbouw én renovatie, waarbij wij de gangbare radiatoren, vloerverwarmingssystemen, boilers en convectoren aansluiten op de warmtepomp. EZ Klimaattechniek kiest voor de warmtepomp Eindhoven voor de lucht/water warmtepomp, waarbij gebruik wordt gemaakt van twee units: een buitenunit en een binnenunit. De buitenunit haalt de warmte uit de lucht en die warmte wordt door middel van een koelmiddel overgedragen aan de binnenunit. De units nemen allebei niet veel ruimte in beslag. Een binnenunit is eenvoudig te plaatsen op zolder, in de kelder en zelfs in de keuken. Ook buiten heeft u niet veel opstelruimte nodig voor de buitenunit. Een logisch gevolg is dat de warmtepomp Eindhoven op veel plaatsen toepasbaar is. Denkt u aan:

  • kantoren,
  • bedrijven,
  • winkels,
  • scholen,
  • woningen.

Warmtepomp Eindhoven deskundige installatie

EZ Klimaattechniek is gevestigd in Haelen, wat uitstekend bereikbaar is vanuit Eindhoven. Wij zorgen in elk pand en iedere woning voor een gezond, veilig en duurzaam werk- en leefklimaat door de perfectie installatie van een warmtepomp Eindhoven. Wij staan erom klantgericht te zijn. We luisteren namelijk goed naar uw wensen en kijken goed naar de locatie. Daarop ontvangt u een passend ontwerp, samen met advies, een uitstekende installatie en topservice. Ook krijgt u twee jaar garantie op de warmtepomp Eindhoven.

Duurzame warmtepomp Eindhoven

EZ Klimaattechniek legt u graag uit waarom een warmtepomp Eindhoven een duurzame investering is. Als eerste hanteren wij altijd de scherpste prijzen voor onze warmtepomp. Ten tweede maken wij altijd gebruik van A-merk kwaliteit producten. Dat betekent dat uw warmtepomp Eindhoven een lange levensduur heeft en, belangrijk, een laag energieverbruik. Een direct gevolg daarvan is een verlaging van uw energiekosten. Een net zo belangrijk gevolg is de vermindering van CO2 uitstoot ten opzichte van de conventionele verwarming. Voor onze warmtepompen kunt u vrij eenvoudig een subsidieaanvraag indienen, die de terugverdientijd nog eens extra zal verkorten. In een persoonlijk gesprek geeft ons team u advies over een precieze en economische uitvoering van uw warmtepomp Eindhoven, zodat u altijd de goede warmtepomp aanschaft en het beste resultaat behaalt. We hebben verschillende modellen met innovatieve extra functies in het aanbod. Vult u ons contactformulier in op de website en wij plannen graag een afspraak met u in!

Contactformulier

Adres