Beste warmtepomp Den Bosch nodig?

Wij creëren het optimale binnenklimaat met airco's en warmtepompen in Den Bosch.

Neem contact op

De specialist voor uw warmtepomp Den Bosch.

Gecertificeerd klimaatspecialist
Uitsluitend A-merken
Keurige installatie
Snelle levering
Bekijk meer

Warmtepomp Den Bosch van EZ Klimaattechniek

Bent u geïnteresseerd in een warmtepomp Den Bosch? Zoekt u een goed bedrijf voor een warmtepomp Den Bosch? U bent bij EZ Klimaattechniek, gevestigd in Haelen, aan het goede adres! Al jaren levert EZ Klimaattechniek maatwerk voor de aanschaf en montage van warmtepompen en airconditioners.

Warmtepomp Den Bosch met 2 jaar garantie

Wij bieden de juiste klimaatoplossing voor uw huis, bedrijf, kantoor, winkel of school. Met EZ Klimaattechniek weet u zeker dat u de goede warmtepomp Den Bosch aanschaft, omdat wij staan voor een gezond, veilig en duurzaam werk- en leefklimaat. Bij EZ Klimaattechniek bent u ook verzekerd van

  • persoonlijk contact,
  • klantgerichtheid,
  • jarenlange ervaring,
  • uitstekende service,
  • STEK-diploma,
  • uitsluitend A-merken.

Duurzame warmtepomp Den Bosch

De warmtepomp Den Bosch die EZ Klimaattechniek levert is altijd van A-merk kwaliteit, wat inhoudt dat hij een lange levensduur heeft en een laag energieverbruik. Zo bespaart u kosten en bent u duurzaam bezig, want de CO2 uitstoot is minder dan die van het klassieke verwarmingssysteem. EZ Klimaattechniek verzorgt maatwerk voor zowel renovatie als nieuwbouw. We sluiten gangbare radiatoren, vloerverwarmingssystemen, boilers en convectoren aan op de warmtepomp. Een warmtepomp haalt de warmte uit de lucht, hij haalt de warmte van buiten naar binnen. Hiervoor wordt elektriciteit gebruikt. U kunt hierbij kiezen uit een hybride warmtepomp of een volledige elektrische warmtepomp. EZ Klimaattechniek werkt met de lucht/water warmtepomp, die bestaat uit een binnen- en buitenunit. De buitenunit haalt warmte uit de buitenlucht en deze warmte wordt overgedragen door koelmiddel aan de binnenunit. Er is niet heel veel plaats nodig voor onze warmtepompen. De warmtepomp Den Bosch kan op zolder worden gezet, in de keuken of in de kelder. Ook de buitenunit heeft niet veel opstelruimte nodig. EZ Klimaattechniek heeft veel verschillende modellen ter beschikking met innovatieve extra functies. De Yutaki warmtepompen van Hitachi, die wij in ons assortiment hebben, hebben het Kiwa-certificaat, wat betekent dat aan de hoogste voorwaarden wordt voldaan. Deze warmtepompen zorgen voor het juiste verwarmingsvermogen.

Goede investering warmtepomp Den Bosch

Een warmtepomp is een goede investering, de fluctuerende energieprijzen zijn minder van belang. U merkt elk jaar bij de jaarafrekening van de energiekosten dat deze enorm lager zijn, waardoor u de investeringskosten uiteindelijk zult terugverdienen. De mogelijkheid bestaat om subsidie te krijgen voor de aanschaf van een warmtepomp. In een persoonlijk gesprek geven wij graag u advies over een precieze en economische uitvoering van uw warmtepomp, zodat u precies de juiste warmtepomp Den Bosch uitkiest en het beste en meest voordelige resultaat behaalt. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen! Wij vertellen u graag meer over de warmtepomp Den Bosch.

Contactformulier

Adres