Beste warmtepomp Breda nodig?

Wij creëren het optimale binnenklimaat met airco's en warmtepompen in Breda.

Neem contact op

Warmtepomp Breda van EZ Klimaattechniek

Heeft u een warmtepomp Breda nodig? Zoekt u al langere tijd naar een goede installateur voor een warmtepomp Breda? Een installateur die niet alleen vakkundig is, maar ook ervaren en betrouwbaar? U bent hier bij EZ Klimaattechniek bij de juiste installateur voor uw warmtepomp Breda! EZ Klimaattechniek is gevestigd in Haelen. Wij leveren al jarenlang maatwerk bij de aanschaf en montage van warmtepompen, airconditioners, warmtepompboilers en vloerverwarmingen. EZ Klimaattechniek verzorgt de installatie op maat voor nieuwbouw én renovatie, waarbij ons team de gangbare radiatoren, vloerverwarmingssystemen, boilers en convectoren aansluit op de warmtepomp Breda.

Warmtepomp Breda met 2 jaar garantie

Wij zorgen overal voor een veilig, duurzaam en gezond woon- en werkklimaat door de nauwkeurige installatie van een warmtepomp Breda. Een belangrijk onderdeel in ons bedrijf is klantgericht zijn. Daarom luisteren we heel goed naar uw wensen en kijken nauwkeurig naar uw woning of bedrijfspand. Daarna ontvangt u van ons een passend ontwerp, gedegen advies, een uitstekende installatie en goede service. Daarnaast ontvangt u twee jaar garantie op de warmtepomp Breda. Wij hanteren altijd de scherpste prijzen.

Duurzame warmtepomp Breda

EZ Klimaattechniek maakt voor de warmtepomp Breda de keuze voor de lucht/water warmtepomp. Hierbij wordt gebruik gemaakt van twee units: een buitenunit en een binnenunit. Warmte wordt uit de lucht gehaald door de buitenunit en door middel van een koelmiddel wordt deze lucht overgedragen aan de binnenunit. Een lucht/water warmtepomp heeft niet veel plaats nodig en daarom zijn veel toepassingen mogelijk. Bijvoorbeeld in

  • kantoren,
  • bedrijven,
  • winkels,
  • scholen,
  • woningen.

Natuurlijk is voor een warmtepomp Breda eerst een investering nodig, maar er zitten toch meer voordelen dan nadelen aan. We lichten dat graag toe. EZ Klimaattechniek maakt altijd gebruik van A-merk kwaliteit warmtepompen. Dat betekent niet alleen dat u de garantie van een lange levensduur van de warmtepomp heeft, maar ook een laag energieverbruik. Dat merkt u meteen als u aanzienlijke verlaging van uw energiekosten ziet. Wat u niet meteen merkt maar wat wel belangrijk is, is dat u de CO2 uitstoot helpt verminderen. Omdat de warmtepomp Breda van A-merk kwaliteit is, kunt u er ook subsidie voor aanvragen. De subsidie bedraagt ruim 2000 euro en verkort de terugverdientijd aanzienlijk. Al met al is een warmtepomp dus een interessante, duurzame investering en verbetering in uw pand of woning. In een persoonlijk gesprek geven wij u graag meer informatie en advies over een precieze en economische uitvoering van uw warmtepomp Breda. U kunt zo een weloverwogen keuze maken en het beste resultaat behalen.

Contactformulier

Adres