Beste warmtepomp Brabant nodig?

Wij creëren het optimale binnenklimaat met airco's en warmtepompen in Brabant.

Neem contact op

De specialist voor uw warmtepomp Brabant.

Gecertificeerd klimaatspecialist
Uitsluitend A-merken
Keurige installatie
Snelle levering
Bekijk meer

Warmtepomp Brabant van EZ Klimaattechniek

EZ Klimaattechniek verzorgt maatwerk voor zowel renovatie als nieuwbouw. We sluiten gangbare radiatoren, vloerverwarmingssystemen, boilers en convectoren aan op de warmtepomp. Kiest u voor EZ Klimaattechniek, dan kiest u voor:

  • persoonlijk contact,
  • klantgerichtheid,
  • jarenlange ervaring,
  • uitstekende service,
  • STEK-diploma,
  • uitsluitend A-merken.

Ook kiest u voor een gezond, veilig en duurzaam werk-, woon- en leefklimaat. EZ Klimaattechniek heeft veel verschillende modellen in het assortiment, die verschillende innovatieve, extra functies bevatten. De Yutaki warmtepompen van Hitachi dragen het Kiwa-certificaat, wat inhoudt dat aan de hoogste voorwaarden wordt voldaan. Deze warmtepompen zorgen voor het juiste verwarmingsvermogen.

Warmtepomp Brabant met deskundige installatie

Heeft u een warmtepomp Brabant nodig? Woont u in Brabant en zoekt u naar een warmtepomp Brabant? Zoek niet verder, want EZ Klimaattechniek, gevestigd in Haelen, heeft precies de juiste warmtepomp die u nodig heeft! EZ Klimaattechniek levert al jaren maatwerk voor de aanschaf en montage van warmtepompen en ook airco’s. Wij garanderen dat u met onze warmtepomp Brabant de juiste klimaatoplossing heeft voor uw woning of bedrijf, maar ook in scholen, winkels en kantoorpanden.

Snelle levertijden voor uw warmtepomp Brabant

Op het gebied van warmtepompen zijn twee soorten beschikbaar: de hybride warmtepomp en de volledig elektrische warmtepomp. Een warmtepomp haalt de warmte uit de lucht, de pomp haalt de warmte van buiten naar binnen. Hiervoor gebruikt de installatie elektriciteit. Bij EZ Klimaattechniek installeren we de lucht/water warmtepomp, die bestaat uit een binnen- en buitenunit. De buitenunit haalt warmte uit de buitenlucht en deze warmte wordt, door koelmiddel, overgedragen aan de binnenunit. Onze warmtepompen hebben niet veel ruimte nodig. De warmtepomp Brabant kan gemakkelijk in de keuken, in de kelder of op zolder worden geplaatst. De buitenunit heeft ook maar een klein plekje nodig om op te stellen.

Investeer in een warmtepomp Brabant

Inmiddels is het iedereen wel duidelijk dat een warmtepomp Brabant een goede investering is. De alsmaar veranderende energieprijzen worden voor u minder van belang en dat merkt u aan de jaarlijkse eindafrekening. De kosten dalen en zo verdient u de investeringskosten binnen korte tijd terug. Overigens kunt u ook subsidie aanvragen voor onze warmtepompen. De warmtepomp Brabant die EZ Klimaattechniek bij u installeert is altijd van A-merk kwaliteit, wat staat voor een lange levensduur en een laag energieverbruik. Het lage energieverbruik verlaagt de energiekosten en bovendien verwarmt u duurzaam, want de CO2 uitstoot is minder dan die van het klassieke verwarmingssysteem. Graag vertellen wij u in een persoonlijk gesprek meer over onze warmtepomp Brabant. U krijgt dan een precies beeld en ziet meteen welk resultaat u behaalt.

Contactformulier

Adres