Hitachi airco

LG airco

Hitachi is een origineel Japans product. Zij leveren al jaren kwalitatieve airco’s en staan bekend om haar gebruiksvriendelijke interface, transparante technologie en kwaliteit.

Een Hitachi airco vermijdt onnodig energieverbruik, is duurzamer en ontwikkeld met het oog op gezondheid en comfort voor u als klant. Zo zorgt een Hitachi airco voor een gelijkmatige luchtverdeling aan de hand van verticale en horizontale bewegingen van de luchtkleppen. Dit garandeert een comfortabel luchtklimaat.

 

 

 

 

LG heeft van de Consumentenbond de titel ‘Beste uit de test’ ontvangen en dat vinden wij bij EZ Klimaattechniek volkomen terecht. De innovatieve airco’s van LG zijn van superieure kwaliteit en zorgen voor het perfecte binnenklimaat. Er is een ruime keuze uit verschillende types: van de standaard airco tot de airco die is uitgerust met alle moderne snufjes. Alle airco’s van LG kunnen zowel koelen als verwarmen. Sommige types zijn uitgerust met een NANO filter dat tegelijk de lucht zuivert. Ook bieden wij airco’s aan met een ingebouwde WiFi-functie zodat u overal en altijd controle heeft over uw airco. Wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden.