Beste Airco Valkenswaard nodig?

Wij creëren het optimale binnenklimaat met airco's en warmtepompen in Valkenswaard.

Neem contact op

De specialist voor uw airco Valkenswaard.

Gecertificeerd klimaatspecialist
Uitsluitend A-merken
Keurige installatie
Snelle levering
Bekijk meer

Airco Valkenswaard kopen

Wilt u een gezond en comfortabel binnenklimaat? Zoekt u een airco installateur met de nodige vakkennis? Bij EZ Klimaattechniek uit Haelen bent u aan het juiste adres! Al onze monteurs en installateurs beschikken over de juiste diploma’s en certificeringen. Ons bedrijf heeft het STEK certificaat. Hiermee tonen wij aan dat wij voldoen aan de regels voor kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid van de sector. EZ Klimaattechniek is klimaatspecialist voor Limburg! Wij hebben gegarandeerd de geschikte airco Valkenswaard voor u! Wij bieden enkel airco’s aan van A-merken in de categorie A+ tot A+++. Onze airco’s houden uw woning of kantoorpand in de zomer koel en in de winter behaaglijk warm. U kunt kiezen uit vele extra’s zoals een luchtreiniger en/of een vochtregelaar. Onze airco’s zijn voorzien van de nieuwste technologieën. Wij werken tot volle tevredenheid voornamelijk met de merken Hitachi en Hisense. Lees er meer over op deze website. U kunt bij ons terecht voor advies, ontwerp, installatie, onderhoud en reparatie. Naast airco’s bieden wij ook warmtepompen, vloerverwarming en warmwaterboilers aan. EZ Klimaattechniek is een gerenommeerd installatiebedrijf dat al vele projecten succesvol heeft afgerond. Ook voor u zetten wij onze ervaring en vakkennis graag in.

Garantie en service voor uw airco Valkenswaard

Tegenwoordig is verwarmen met de airco een aantrekkelijke optie. Met de hoge gasprijzen is elektrisch verwarmen een stuk goedkoper. Onze airco’s zijn zeer energiezuinig. Dat is goed voor het milieu en het bespaart u kosten. U zult jarenlang probleemloos plezier hebben van uw airco. Een energiezuinige airco met een lange levensduur is een duurzaam product. Zo dragen wij ons steentje bij aan een beter milieu. Wij zijn klantgericht en verlenen de beste service. Als u een airco Valkenswaard wilt aanschaffen krijgt u persoonlijk advies op maat. Wij komen naar u toe om de ruimte te bekijken en horen graag wat uw wensen zijn.

Vakkundig geïnstalleerde airco Valkenswaard

EZ Klimaattechniek levert airco’s van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Onze ervaren installateurs installeren uw airco snel en vakkundig. Als er problemen zijn met uw airco zijn wij altijd bereikbaar. Wij komen zo snel mogelijk naar u toe om de storing op te lossen. Door uw airco regelmatig te laten onderhouden voorkomt u storingen. Ook levert uw airco betere prestaties. Op al onze airco’s geven wij 2 jaar volledige garantie. Dankzij onze ruime voorraad kunnen wij uw airco snel leveren. Geniet u binnenkort van een altijd aangename temperatuur en gezonde lucht? Wij zien uw aanvraag graag tegemoet!

Contactformulier

Adres