Beste airco installateur Helmond nodig?

Wij creëren het optimale binnenklimaat met airco's en warmtepompen in Helmond.

Neem contact op

De specialist voor uw airco installateur Eindhoven.

Gecertificeerd klimaatspecialist
Uitsluitend A-merken
Keurige installatie
Snelle levering
Bekijk meer

Beste airco installateur Helmond

Woont u in Helmond en zoekt u een betrouwbaar airco-installatiebedrijf? EZ Klimaattechniek uit Haelen heeft de vakkennis en ervaring om uw airco vakkundig te installeren. Wij zijn dé airco installateur Helmond aan wie u alles met een gerust hart kunt overlaten. EZ Klimaattechniek is een erkend installatiebedrijf voor airco’s, warmtepompen, vloerverwarming en warmwaterboilers. Wij zijn STEK-gecertificeerd. STEK staat voor Stichting Emissiepreventie Koudetechniek. Het is hét keurmerk voor de koeltechnische sector. Wij voldoen aan de wet- en regelgeving in deze sector. Al onze monteurs en installateurs beschikken over het STEK-certificaat en de juiste diploma’s. Onze vakkennis en ervaring zetten wij graag in om voor u de perfecte airco te installeren. Al onze airco’s zijn van hoge kwaliteit. Wij leveren enkel A-merken zoals Hitachi en Hisense. Voor advies, ontwerp en installatie van uw airco bent u bij ons aan het juiste adres. EZ Klimaattechniek is een gerenommeerd installatiebedrijf met een uitstekende reputatie. Al vele projecten hebben wij succesvol afgerond. Met al onze airco’s kunt u koelen en verwarmen. Ook bieden wij airco’s aan met meer functies zoals een luchtreiniger of een luchtbevochtiger. In een persoonlijk gesprek bij u thuis horen wij graag wat uw wensen zijn. U krijgt deskundig advies over de meest geschikte airco voor uw situatie.

Scherpe tarieven airco installateur Helmond

Wij bieden onze airco’s aan tegen scherpe prijzen. U weet bij ons precies wat de airco plus installatie u gaat kosten. Van advies tot installatie zijn wij u betrouwbare airco installateur Helmond. Wij hebben ervaring met kleine én grote projecten. Zowel huizen als kantoorpanden hebben wij voorzien van de juiste klimaatinstallatie. Neem eens een kijkje bij onze afgeronde projecten op deze website. Ook na installatie zijn wij er voor u. Voor onderhoud en reparatie kunt u een beroep op ons doen. Regelmatig onderhoud is nodig om storing te voorkomen. Een goed onderhouden airco presteert beter en gaat langer mee. Bij storing kunt u ons dag en nacht bereiken.

Het beste binnenklimaat met onze airco installateur Helmond

Ook EZ Klimaattechniek is zich ervan bewust dat we zuinig moeten zijn op onze planeet. Onze airco’s zijn energiezuinig en hebben een lange levensduur. U kunt met onze airco’s duurzaam koelen en verwarmen. Het lage energieverbruik is goed voor het milieu en het bespaart u aanzienlijke energiekosten. Met de huidige torenhoge gasprijzen is elektrisch verwarmen veel goedkoper dan met gas verwarmen. Op al onze airco’s geven wij 2 jaar volledige garantie.

Contactformulier

Adres