Beste Airco Helmond nodig?

Wij creëren het optimale binnenklimaat met airco's en warmtepompen in Helmond.

Neem contact op

Airco Helmond nodig?

Voor een airco Helmond is dé aangewezen specialist EZ Klimaattechniek in Haelen. Al jarenlang installeren en onderhouden wij airconditioners in Helmond en de wijde omgeving. Voor uw airco Helmond bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn professioneel, hebben een jarenlange ervaring op het gebied van klimaattechniek en al onze monteurs en installateurs zijn gediplomeerd en gecertificeerd. Ze beschikken over het STEK-certificaat (STEK staat voor Stichting Emissiepreventie Koudetechniek). Dit certificaat is verplicht voor iedere monteur die werkt aan koel- en klimaatinstallaties, dus u bent gegarandeerd in de juiste, betrouwbare handen. Vanzelfsprekend hebben wij de vakkennis in huis om uw airco Helmond te installeren en te onderhouden.

Duurzame installatie airco Helmond

Een airco Helmond gebruikt u het hele jaar door en dan niet alleen om te koelen. Het is aan de orde van de dag om uw centrale verwarming alleen in uiterste gevallen in te schakelen, want uw airco Helmond verwarmt ook. Daarnaast zijn er airco’s die het vochtigheidsgehalte netjes op peil houden. U creëert met een airco dus gedurende de zomer en de winter een aangenaam, goed en gezond binnenklimaat. Voor elke ruimte is er een geschikte airco. U kunt ook kiezen voor een multi-split airco, waarbij meerdere binnen units aangesloten zijn op één buitenunit. Zo kunt u dus heel handig meerdere ruimtes in huis koelen of verwarmen. Overigens kunt u ook bij ons terecht voor de installatie van een vloerverwarming systeem of een warmtepomp.

Neem eenvoudig contact met ons op voor uw airco Helmond

Omdat elke ruimte en elke pand verschilt, is het noodzakelijk dat wij bij u thuis of op uw bedrijf komen kijken. Alleen zo zorgen we ervoor dat u zo energiezuinig mogelijk verduurzaamt en bovendien een fijn binnenklimaat realiseert. Een airco systeem geleverd door EZ Klimaattechniek gaat vele jaren mee. We leveren de beste service, naast dat we ook de scherpste tarieven hanteren. Onze airco’s zijn alleen van bekende merken met A-kwaliteit, waarbij u verzekerd bent van Energielabel A (dat varieert van A+ tot A+++). De airco Helmond maakt vrijwel geen geluid. Op elke airco geldt twee jaar garantie. In Haelen beschikken wij altijd over een grote voorraad airco’s, zodat u bij ons niet te maken krijgt met lange levertijden. Hebben we u kunnen interesseren voor onze airco Helmond? Vul dan vandaag nog even het contactformulier op deze website in of pak de telefoon. Wij maken graag met u een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Contactformulier

Adres