HEER EN MEESTER

Wij als EZ klimaattechniek zijn heer en meester in het realiseren van het juiste klimaat in uw woning of bedrijfspand.

Als u kiest voor een airco of warmtepomp van EZ klimaattechniek kunt u alles aan ons overlaten. Wij houden u gedurende het hele proces op de hoogte van de voortgang. Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk, wij zijn daarom ook altijd bereikbaar.

Samen met u bespreken wij uw wensen en maken wij een klimaatinstallatie die hieraan voldoet. Wij hanteren duidelijke en eerlijke tarieven; u weet waar u aan toe bent en komt niet voor vervelende verrassingen te staan. EZ klimaattechniek zet zijn vakmanschap en ervaring graag in, om uw leefomgeving comfortabel te maken. Voor advies, ontwerp en aanleg van uw klimaatinstallatie bent u bij ons aan het juiste adres.

 

 

LEVERTIJDEN

Wat zijn de levertijden van EZ klimaattechniek? Daar kunnen wij heel kort over zijn. Onze airco’s zijn per direct leverbaar, dit komt doordat wij in ons magazijn altijd een mooie voorraad hebben. Onze warmtepompen en warmtepompboilers zijn al leverbaar binnen 4 weken.

 

A MERKEN

Wij van EZ klimaattechniek leveren producten van uitstekende kwaliteit. Wij hebben de keuze gemaakt om met hoogwaardige merken te werken. De merken waarmee wij zoal werken zijn Hitachi en Hisense. Met deze merken werken wij al jaren en hier zijn wij erg over te spreken.

 

GARANTIE EN SERVICE

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze producten en wij bieden dan ook een uitstekende garantie. Op onze airco’s en warmtepompen geven wij 2 jaar volledige garantie. Ook onze service is voortreffelijk. Bij storingen kunt u ons altijd bereiken zodat wij deze snel op kunnen lossen. Voor een goede, ononderbroken werking van uw installatie is vakkundig onderhoud noodzakelijk. Regelmatig onderhoud zorgt voor een aanzienlijke verlenging van de levensduur van uw apparatuur en het is gunstig voor uw energieverbruik. Met EZ klimaattechniek heeft u geen omkijken naar uw installatie.