Hisense

Onze Hisense airconditioners bieden een veelvoud van toepassingsmogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand. Het stijlvolle en moderne design zorgt voor de juiste temperatuur op elk gewenst moment. Hisense airco’s werken met het nieuwe koudemiddel R32, hierdoor werken wij milieubewust en duurzaam. De wandunits van Hisense zijn ultra modern en voorzien van een WIFI connectie.

 

Onze meest verkochte airconditioning van Hisense zijn de ”New Comfort”’ en de ”Energy Pro”. Beide airco’s kunnen door middel van de WIFI connectie kan de airconditioning op afstand worden bediend met een smartphone, tablet of computer. Zowel de Energy Pro als de New Comfort is met een infrarood als een bedrade bediening te leveren en is met een potentiaal vrij contact uitgerust. Tevens zorgt de unieke slaapmodus ervoor dat je slaapkamer de meest comfortabele temperatuur heeft.

 

De New Comfort van Hisense heeft een Energielabel A++ en 19 dB(A).

De Energy Pro heeft een A+++ energielabel en garandeert een energiezuinige airco. Met een 18dB(A) is het een fluisterstille airco.

 

Daarnaast bieden wij ook nog de Hisense Fresh Master aan. Deze airco is de nieuwste ontwikkeling van Hisense op het gebied van airconditioning. De Fresh Master maakt gebruik van gepatenteerde technologieën met betrekking tot luchtverversing. Dankzij deze technologie wordt de ruimte binnen enkele minuten van schone en frisse lucht voorzien.

De binnenkomende lucht wordt door vier filters geleid en het systeem meet en toont op ieder moment het CO2-gehalte. Het display van de Fresh Maser biedt inzicht in de luchtkwaliteit en beschikt over het slimme Al Smart besturingssysteem. Dankzij dit systeem wordt een ruimte automatisch in de optimale omstandigheden gehouden.

Vermogen airconditioning

Uiteraard is het bij het plaatsen van de airco van belang dat deze genoeg vermogen heeft om de ruimte te kunnen koelen en verwarmen.

 

De Hisense New Comfort is leverbaar in de volgende vermogens:

  • 2,5 kW
  • 3,5 kW
  • 5,0 kW
  • 7,0 kW

De Hisense Energy Pro en de Hisense Fresh Master zijn leverbaar in de volgende vermogens:

  • 2,5 kW
  • 3,5 kW

Mocht u willen weten welke airco u nodig heeft voor uw ruimte neem dan gerust contact met ons op telefonisch of via ons contactformulier.

 

Hisense Energy Pro

Hisense New Comfort

Hisense Fresh Master