Hitachi is een origineel Japans product. Zij leveren al jaren kwalitatieve airco’s en staan bekend om haar gebruiksvriendelijke interface, transparante technologie en kwaliteit.

Een Hitachi airco vermijdt onnodig energieverbruik, is duurzamer en ontwikkeld met het oog op gezondheid en comfort voor u als klant. Zo zorgt een Hitachi airco voor een gelijkmatige luchtverdeling aan de hand van verticale en horizontale bewegingen van de luchtkleppen. Dit garandeert een comfortabel luchtklimaat.

Gratis adviesgesprek aanvragen?

Onze gecertificeerde installateurs komen graag bij u langs om een deskundig advies te geven voor het installeren van de perfecte airco.

Ik wil een adviesgesprek

Hitachi Airhome

De Hitachi airHome 400 is een zeer gemakkelijke airco die het dagelijkse leven comfortabeler maakt. De airco is voorzien van een geïntegreerde zelfonderhoudstechnologie die de prestaties van de unit op de lange termijn verbetert. AirHome is dé airco voor mensen die niet aan een airco willen denken.

 

AirCloud Home

De airCloud Home smartphone-app heeft een locatiebewustzijn functie en temperatuurprofielen die ingesteld kunnen worden, zo kan de airco bijvoorbeeld detecteren wanneer u onderweg naar huis bent en de temperatuur zelf automatisch aan passen. Zo is de kamer perfect op temperatuur als u aankomt. Met de app kan ook het stroomverbruik worden bekeken door middel van de geïntegreerde Energy Cost Estimator.

 

De airHome is 3x beter in het onderhouden van de prestaties van de airco.

Stof en vuil kunnen zich na verloop van tijd ophopen in de airco, waardoor natuurlijk de hoeveelheid lucht die er doorheen stroomt af gaat nemen en hij minder krachtig wordt. De Hitachi FrostWash technologie helpt hierbij om de prestaties jarenlang op peil te houden. Dit doet de airco zelf door stof en vuil te vriezen, te smelten en weg te spoelen. Uit de testen komen systemen met FrostWash technologie 3x beter naar voren in het behouden van luchtstroomprestaties dan systemen die deze technologie niet hebben.

 

Herkenbaar dat een airco vervelende geuren verspreidt bij uitschakeling van het apparaat?

De airHome niet! Als de airHome wordt uigeschakeld blaast de schimmelbeschermingsfunctie lucht door de interne onderdelen om zo de opbouw van schimmel te voorkomen.

 

De airHome helpt de binnenlucht te zuiveren.

Door het combineren van 3 verschillende luchtzuiveringstechnologiën wordt er een verbeterde effectiviteit tegen verontreinigende stoffen gecreëerd. Hierbij kan worden gedacht aan virussen, bacteriën en zelfs geuren. Het luchtzuiveringsfilter, het voorfilter en de warmtewisselaar werken samen met een effectiviteit tot 99,9% tegen virussen en tot 99,0% tegen bacteriën.

 

               

Specificaties airHome

De Hitachi airHome heeft een Energielabel A++.

De 1,8, 2,5, 3,5 kW heeft een SCOP van 4.6 en de 5,0 kW een SCOP van 4.5.

 

De airHome is leverbaar in de volgende vermogens:

  • 1,8 kW
  • 2,5 kW
  • 3,5 kW
  • 5,0 kW
  • 6,0 kW
  • 7,0 kW

Om er zeker van te zijn dat u de juiste airco aanschaft met het juiste vermogen voor uw kantoorpand of woning komen wij graag vrijblijvend bij u langs. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of telefonisch.